"Я іноді сварюся з Богом": Тишкевич про стрес, ставлення до порчі, інтим із чоловіком та чому не заводить дітей

14 березня, 17:50

Актриса Катерина Тишкевич, яка вже близько 10 років шукає лікування від хронічного головного болю, який її мучить, відверто відповіла шанувальникам на запитання про її особисте життя.

Зокрема зізналася, як її проблеми зі здоров'ям позначаються на інтимному житті з чоловіком, актором Валентином Томусяком та чому вони поки не можуть дозволити собі завести дітей.

Про це 29-річна Катя розказала в Insta-сторіс.

Тишкевич відома за такими серіалами як Місце під сонцем, Колір пристрасті, Клан ювелірів, Жіночий лікар

Тишкевич відома за такими серіалами як "Місце під сонцем", "Колір пристрасті", "Клан ювелірів", "Жіночий лікар"


"В нас було по-різному. Знаєте, коли в дружини 24/7 болить голова, то як би не дуже хочеться до неї приставати... Не заводить цей момент", - пожартувала Тишкевич.

"Ми зараз разом 9 років, і все чудово з пристрастю. Бо інтимне життя - то велика частина жіночого здоров'я, і мій партнер це розуміє і робить все, щоб я в цьому плані була щаслива та задоволена", - запевнила вона.

Катерина та Валентин разом уже 9 років

Катерина та Валентин разом уже 9 років

Водночас, Катерина не стала приховувати, що романтика - це не про її коханого, і коли вона її хоче, то мусить "казати ротом".

Тишкевич наголосила, що вони з чоловіком - не чайлдфрі, просто дитина для них зараз не на часі.

"Просто поки не можемо собі дозволити мати дитину. Я приймаю препарати, які несумісні з вагітністю, і не маю поки достатньо ресурсу, щоби виносити та виростити здорову дитину. Але віримо, що обов'язково станемо батьками!", - написала акторка.

Акторку роками мучить головний біль, і лікарі намагаються встановити точну його причину

Акторку роками мучить головний біль, і лікарі намагаються встановити точну його причину

Тишкевич обережно поділилася доброю новиною: їй здається, що останнім часом днів, коли в неї болить голова, стало менше. Зірка наразі проходить онлайн-лікування в одній із американських клінік, а ще приймає аюрведичні препарати, працює з психотерапевтом та ще двома фахівцями.

Катерина жартома (чи напівжартома) відповіла на питання, чи не думає вона, що хворіє через наведену порчу.

"Та я сама можу навести за потреби. Жартую. Ні, справа не в порчі, я такими поняттями вже багато років не мислю. Але, звісно, і це розглядала колись і всі міри були прийняті", - зазначила вона.

Багато порад із власного досвіду Тишкевич дала відносно подолання стресу. Зокрема їй допомагає дихати, писати гнівні листи та сваритися з Богом.

"Я іноді сварюся з Богом, наприклад. Прям ору і кажу, що не розумію, за що зі мною отак і що бляха ще я маю зробити. І це ок, бо ти не будеш сваритися з тим у кого не віриш, правда?", - поділилася Катя.

Також Тишкевич розказала, що зараз за допомогою спеціалістів вчиться здоровим стосункам із їжею. За своє життя вона спробувала багато дієт і прийшла до вегетаріанства.

"Рік як вегетаріанка. Не їм м'ясо, рибу, морепродукти, яйця тощо. Ще не повністю відмовилась від молочки, але рухаюсь до цього", - розповіла вона.

Нагадаємо, наприкінці 2023-го року Катерина опинилася на межі смертів в реанімації через неправильно встановлений катетер у вену.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів