"Не збільшувала, не зменшувала, не підтягувала": Падалко назвала єдине, що змінила у своєму обличчі в 47 років і чому вже не народить вчетверте

28 вересня 2023, 11:29

Телеведуча Марічка Падалко зізналася, що під час повномасштабної війни думала про те, щоби вчетверте стати мамою. Але чоловік, Єгор Соболєв, який зараз воює проти російських загарбників, її в цьому не підтримав.

Про його аргументи, а ще про те, як трансформувалося кохання пари та чи задоволена Марічка собою та своєю зовнішністю в 47 років, зірка розказала в інтерв'ю "Слава +".

"У мене були думки про четверту дитину на тлі війни. От завжди щось хочеться під час війни дати нове життя... Але Єгор сказав, що вже ні. Тому що ми своїх дітей народили вже", - поділилася Падалко.

Телеведуча з дітьми: Михайлом, Марією та Катериною

Телеведуча з дітьми: Михайлом, Марією та Катериною


"Бо ми навчилися бути батьками, і через те, що ми поки що не створили якихось інших сенсів всередині або нас двох, або нашої родини. Бо бути батьками маленьких дітей і підлітків - це теж різні дуже ролі, то ми намагаємося повторити те, що ми вже вміємо і знаємо, тобто народити ще одну дитину умовно замість того, щоб створювати нові сенси для дітей-підлітків або думати про те, наскільки ми будемо цікаві одне одному після того, як наші діти будуть самостійними", - розповіла Падалко.

Замислювалася телеведуча і про всиновлення, але, наскільки їй відомо, вона вже не потрапляє в граничний вік для потенційних прийомних батьків.

Як висловилася Марічка, у майбутньому їм із Єгором потрібно буде "наново створити світ, у якому буде не менш цікаво, ніж 20 років тому".

Марічка була готова вчетверте стати мамою

Марічка була готова вчетверте стати мамою

"Раніше це було тактильне кохання. Потім головний для мене прояв кохання - це була допомога з дітьми, це для мене було найважливіше. Але зараз, напевно, розуміння, що в нас попереду такий величезний-величезний пласт життя, коли нам треба буде наново будувати родину. Тому що ми відчуваємо, як діти дорослішають, як війна ще пришвидшила їхнє дорослішання, - зазначила телезірка.

"Це таке величезна класне завдання, дай Боже, щоби доля дала нам його реалізувати, щоби після перемоги всі повернулися живими і здоровими, от і все", - додала вона.

Як зізналася Падалко, вона морально дуже готувалася до свого 40-річчя, очікуючи, що "карета перетвориться на гарбуз".

"Навпаки, Боже, я так почала кайфувати після 40! Бо ти розумієш, що тобі вже от не треба бігти. Тобто бігати-то я бігла. Я маю на увазі, тобі не треба намагатися щось встигнути, комусь щось довести, когось іще народити, з кимось не поспати через дітей, знайти собі нову роботу...", - пояснила вона.

Як запевнила Марічка, жодних уколів краси тощо вона поки не робила.

"Перше, що я зробила, щоби змінити собі на обличчі - мені захотілося відновити, щоби це було як колись - я собі зробила татуаж брів. Це перша зміна в моєму обличчі в 47 років сталася. Нічого собі поки не збільшувала, не зменшувала, не підтягувала", - наголосила вона.

"Я думаю, що це генетика, можливо, більш-менш здоровий спосіб життя. Але, знов-таки, я не вважаю, що не виглядаю на свій вік. Я виглядаю нормально на свій вік і мене це влаштовує. Мені не хочеться виглядати в 47 на 30. Мені нормально", - поділилася телеведуча.

Зі слів Падалко, їй хотілося би активніше займатися спортом, але бракує часу.

"Я чотири рази на тиждень точно бігаю. Це, в першу чергу, переборювання ліні й бажання краще почуватися, бо я зла, коли не побігаю. Бо в мене ще є хронічний стан, це гіпотериоз, коли уповільнена функція щитовидки, яка ще веде до того, що ти постійно в депресії. Коли я побігаю, у мене хороший настрій, у мене все добре", - похвалилася вона.

Щоправда, біг ніяк не допомагає Марічці у схудненні, тоді як кількох кіло вона би таки хотіла позбутися.

"Я взагалі не худну. Я думаю, що це повязано зі стресом, який не дає худнути", - сказала жінка.

Навесні Падалко легко і в задоволення пробігла марафон у Бостоні

Навесні Падалко "легко і в задоволення" пробігла марафон у Бостоні

"Я зараз важу 55. Але в мене зріст 160 см. Тобто мені можна важити й 50 кг. От мені б мінус 3 кг – і було б гарно. У всіх дівчат є ці 2–3 кг, які тобі заважають вдягнути корону", – пожартувала Падалко.

Нагадаємо, якось Марічка Падалко показувала, як змінилася (насправді майже ні) за 20+ років своєї роботи на ТБ.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів