"Брехав, що був "чистим": друг Меттью Перрі розповів про справжній стан актора в останні тижні життя

17 грудня 2023, 12:32

Зірка серіалу "Друзі", 54-річний Меттью Перрі, який помер 28 жовтня від "гострого впливу кетаміну" та утоплення, брехав про те, що поборов свою залежність.

Про це пише Daily Mail з посиланням на інсайдера.

За словами близького друга Перрі, який не називається, Меттью ніколи не був "чистим" від наркотиків.

Фото Instagram Меттью Перрі

"Він брехав усім про "чистоту". Ніколи він не був "чистим". Це дуже сумно. Знаєте, напевно, найбільше він брехав сам собі. Він міг бути дуже маніпулятивним, коли йшлося про його вживання. Але це була така боротьба, і він боровся кожного дня до кінця ", - зазначив інформатор.

Згідно з інформацією видання, Меттью Перрі перед смертю вживав не лише кетамін, але й отримував уколи тестостерону для схуднення та приймав нікотинові цукерки.

За словами інсайдера тестостерон "викликав у нього злість останні кілька тижнів перед смертю".

Лікарка актора розповіла детективам, що він мав депресію, але обіцяв їй "не вбивати себе". Та невдовзі він змінив медика.

"Його новий лікар протягом шести місяців заявляв, що у Перрі немає депресії, і він має хороший настрій, тож не потребував подальшого лікування", - сказала жінка.

Цікаво, що анестезіолог, до якого ходив Меттью, працює у клініці, де пропонують лікування від депресії та залежності кетаміном. (Важливо знати, що кетамін це серйозний знеболювальний препарат, який спричиняє так звану дисоціативну анестезію. Приймати такі ліки можна тільки за призначенням лікаря, - ред.)

Фото, яке зроблене незадовго до смерті Перрі. Саме у цьому басейні й знайшли тіло актора

Фото, яке зроблене незадовго до смерті Перрі. Саме у цьому басейні й знайшли тіло актора

Фото Instagram Меттью Перрі

Актор проходив суперечливу інфузійну терапію (внутрішньовенне введення інфузійних розчинів, - ред.) кетаміном для лікування депресії та тривоги, але остання інфузія була проведена за півтора тижня до того, як його знайшли мертвим у басейні.

До того ж рівень кетаміну в організмі зірки становив приблизно стільки ж, скільки було б необхідно для нокаутації під загальним наркозом. Тож отримати передозування під час інфузійної терапії актор не міг.

Під час обшуку будинку Перрі після його смерті було знайдено багато відкритих ліків, які виписували акторові, вейпи та інші засоби для куріння, нікотинові льодяники, тестостерон, віагру та препарати проти випадіння волосся.

Один із співробітників Перрі сказав поліції, що "він прикидався, що почувається добре, але явно захворів. Він так старався побороти свою хворобливу залежність, але не зміг".

Мемуари Меттью Перрі

Мемуари Меттью Перрі

Фото Instagram Меттью Перрі

Нагадаємо, у своїх мемуарах "Друзі, коханки і велика халепа" Меттью писав, що витратив на лікування від залежності близько 9 мільйонів доларів.

Також він говорив, що не може дивитися серіал "Друзі", оскільки він нагадує акторові про період сильної алко- та наркотичної залежності.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів