Мудрик, Бражко, Вівчаренко та Миколенко: найбажаніші холостяки збірної України з футболу

26 січня, 13:00

Футбол – один із найпопулярніших видів спорту як у світі, так і в Україні. А гравці завжди були під пильною увагою не лише на полі, але й поза ним. Деякі футболісти не соромляться пускати до себе додому і відверто розповідають про особисте життя. А інші – воліють ховати його у глибокій скрині.

Але від ТаблоID нічого не приховаєш. Цього разу ми розібралися, хто з гравців української збірної з футболу досі у статусі холостяків. А хто вже незабаром може опинитися на лаві офіційних чоловіків.

Михайло Мудрик

Михайло Мудрик – 23-річний гравець лондонського "Челсі" та української національної команди. З дитинства він не уявляв свого дня без гри у футбол. Вже у 17 років Мудрик дебютував в основному складі донецького "Шахтаря" у поєдинку з "Олімпіком". Утім, тоді не встиг забити свій перший гол і наступні декілька років, змінюючи трансфери в українських командах, не реалізовував свій потенціал.


Молодий, красивий і зірка футболу - завидний кавалер для дівчат

Молодий, красивий і зірка футболу - завидний кавалер для дівчат

По-справжньому розкритися йому вдалося під керівництвом Роберто Де Дзербі, який у 2021 – 2022 роках очолював "Шахтар". Він навіть казав про особисту поразку, якщо не зможе вивести Михайла на високий рівень. Війна завадила роботі цього тандему, а на Мудрика тоді почали полювати агенти з понад п’яти європейських футбольних команд.

У січні 2023 року "Шахтар" оформив трансфер з лондонським "Челсі", який заплатив 70 мільйонів євро основної суми та ще 30 мільйонів у вигляді бонусів. Таким чином Мудрик став найдорожчим українським футболістом, побивши рекорд Андрія Шевченка. Сьогодні його заробітну плату у лондонському клубі оцінюють у 97 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, що приблизно дорівнює трохи більше 4,5 мільйонів гривень.

Є на що позаліпати

Не менш цікавою є особиста сторінка гравця. Офіційно він неодружений. Утім упродовж 2023 року двічі розгоралися справжні скандали через його ймовірних дівчат. Так, подейкували про стосунки футболіста з ексучасницею гурту SEREBRO Катериною Кіщук.

Росіянка Кіщук начебто мала стосунки з Мудриком

Росіянка Кіщук начебто мала стосунки з Мудриком

Кіщук народилася у російській Тулі, але довгий час живе в Англії. Ймовірно, вона могла відвідувати перший матч Мудрика у складі лондонської команди. Відповідні висновки зробили у ЗМІ через публікацію жінки у Instagram, де вона сидить на стадіоні, а на її плечах – український прапор.

Катерина Кіщук, ймовірно, прийшла підтримати Мудрика на його перший матч у складі Челсі

Катерина Кіщук, ймовірно, прийшла підтримати Мудрика на його перший матч у складі "Челсі"

Скріншот з ua.tribuna.com

Видання Tribuna.com запитало у Михайла, чи справді він має стосунки з росіянкою. Утім, той запевнив, що у них просто дружба, а у Каті є своя родина.

У вересні 2023 року дружина іншого гравця національної збірної Юхима Коноплі Анастасія розповіла, що Михайло має дівчину.

"Він дуже закрита людина і тримає все в собі. Навіть своїм друзям не повністю відкривається. Я чула, що у нього є дівчина. Але хто вона – особисто не знаю", - ділилася Настя.

Можливо, вона мала на увазі модель Віолетту Грачову, яка теж росіянка. Про їхні стосунки з Мудриком почали писати у листопаді.

Ще одна потенційна пасія Мудрика - російська модель Віолетта Грачова. Михайлу явно подобаються дівчата з пишними формами

Ще одна потенційна пасія Мудрика - російська модель Віолетта Грачова. Михайлу явно подобаються дівчата з пишними формами

Спочатку Михайло ставив вподобайки під світлинами жінки у Instagram, пропонував зустрітися на мосту біля Ейфелевої вежі, а потім помітили їхні stories з однаковими локаціями і в один час.

"Спортивні журналісти чи хто ви там, може досить приписувати мені романи", - не витримавши, писала Грачова на своїй сторінці в соцмережі.

Судячи з Instagram, Грачова живе в Дубаї

Судячи з Instagram, Грачова живе в Дубаї

Наразі Мудрик активно ділиться лише особистими світлинами і зводить з розуму деяких дівчат-холостячок. Блогерка Даша Квіткова днями зізналася, що сторінка Мудрика часто трапляється їй у рекомендаціях, а вона залипає на нього та ставить вподобайки.

Костянтин Вівчаренко

Більше холостяків серед молодіжної збірної України U-21. Останній час у полі зору 21-річний захисник київського "Динамо" Костянтин Вівчаренко. У вересні англійський "Тоттенгем" зацікавився молодим українським талантом. Але ціна трансферу у майже 17,5 мільйонів євро виявилася неприйнятною для клубу.

Дівчата, зверніть увагу на 21-річного Костю Вівчаренка

Дівчата, зверніть увагу на 21-річного Костю Вівчаренка

Сам Вівчаренко наразі мріє зайняти своє місце в основі київської команди і віддає усі сили у грі. А у майбутньому націлюється на англійські клуби. Костянтин слідкує за грою Зінченка, Забарного, Миколенка та інших топових українських гравців.

Судячи зі сторінки молодого гравця у Instagram, у стосунках він лише з футболом.

Хлопець дуже любить свою молодшу сестричку

Хлопець дуже любить свою молодшу сестричку

Володимир Бражко

Ще один перспективний холостяк – вихованець київського "Динамо" 22-річний Володимир Бражко. Днями його ім’я наробило галасу у футбольних ЗМІ через ймовірний трансфер до іспанської "Жирони", де вже грають Артем Довбик та Віктор Циганков.

"Хотів би, звичайно, там грати, але це все чутки. Нічого конкретного не знаю", - прокоментував Бражко.

Вова Бражко - ще один завидний холостяк збірної

Вова Бражко - ще один завидний холостяк збірної

Наразі питання у ціні. Київський клуб оцінює свого футболіста у 10 мільйонів євро, що є показником його перспективи. Іспанці начебто готові віддати такі гроші, але українські експерти ставляться до цього скептично.

Володимир Бражко продовжує перебувати в Україні. Він любить слухати пісні Тревіса Скотта, читати біографію Роналду та цікавиться кіберспортом.

Руслан Нещерет

У новому році – у новому статусі. Наприкінці 2023-го голкіпер київського "Динамо" 22-річний Руслан Нещерет наважився зробити пропозицію своїй коханій дівчині Надії.

"Кохання завжди на часі", - написала Надія у своєму Instagram та показала каблучку на фоні напису "Ти вийдеш за мене? ".

Руслан, схоже, незабаром покине лави холостяків

Руслан, схоже, незабаром покине лави холостяків

Хлопець заручився на початку січня цього року

Хлопець заручився на початку січня цього року

Ймовірно, Руслан постарався та організував дуже романтичну подію для майбутньої дружини. Утім, футболіст з тих, хто неохоче ділиться подробицями свого особистого життя. Відомо лише, що його Надя родом з Мукачева, і їхні стосунки тривають вже давно.

Руслан і Надя вже цього року можуть стати подружжям

Руслан і Надя вже цього року можуть стати подружжям

Коли саме відбудеться весілля, а Руслан Нещерет офіційно попрощається зі своїм статусом холостяка – поки невідомо.

Віталій Миколенко

Захисник англійського "Евертона" та національної збірної України 24-річний Віталій Миколенко поки теж формально холостякує. Але вже цього року може поповнити лаву одружених чоловіків. У липні 2023 року він зробив пропозицію своїй коханій дівчині Вікторії Ассоровій.

Важко знайти молодого і перспективного футболіста, в якого немає дівчини або дружини. От і Віталій вже заручений

Важко знайти молодого і перспективного футболіста, в якого немає дівчини або дружини. От і Віталій вже заручений

Спочатку їхні стосунки будувалися на відстані. Згодом Вікторія переїхала до Києва, де у них розпочалася спільна історія.

"Нас познайомили її сестри. Вони вели якийсь прямий ефір в соцмережі, я побачив Віку і знайшов її. Вона була з Криму. Ми спілкувалися раз на пів року, потім не спілкувалися, а згодом вона переїхала до Києва і все", - ділився своєю історією Миколенко.

Формально холостяк, але закоханий і щасливий

Формально холостяк, але закоханий і щасливий

Тож Віка вже зовсім скоро може поповнити зіркову команду дружин футболістів. А в ній досить цікаво. Так, дружина Артема Довбика Юля показує свої домашні тренування, а кохана Олександра Зінченка Влада не втомлюється пишатися своєю зірковою родиною.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів