10-річна донька Кардашян і Веста спантеличила соцмережу, намалювавши голопопу мачуху

16 лютого, 16:15

Старша донька американського репера Каньє Веста та реалітідіви Кім Кардашян, Норт Вест епатувала мережу своїм малюнком.

10-річна дівчинка зобразила не квіточку, не пташечку, не котика і не улюбленого мультперсонажа, а обкладинку батькового нового альбому "Vultures 1", на якому чинна дружина Каньє, Б'янка Сенсорі красується з оголеною дупцею.

Відео з малюнком з'явилося в спільному TikTok Норт і Кім. Воно було видалене після того, як стали з'являтися засуджуючі коментарі з закликами дозволити дитині залишатися невинною дитиною, пише Daily Mail.


Утім мережею, звісно, встигли розійтися скріншоти з аркушем, на якому Норі перелічує три речі, за які вона вдячна. Це татків альбом, пісня "Carnival" із нього та птахи аруба (англійською "black vulture" - ред.), бо якби їх не існувало, то й не вийшло би альбому з такою назвою.

Цікаво, що улюблена пісня Норт містить ненормативну лексику, тобто тепер дівча точно знає такі слова як "х*р" і "тр*хатися".

Нагадаємо, якраз днями стало відомо, що Кім буцімто провела серйозну розмову з Каньє, закликавши його змусити Б'янку "прикриватися" бодай у присутності дітей.

Як відомо, це не перше скандальне TikTok-відео Норт, яке Кім потім довелося видаляти. Якось мала крадькома зняла свою маму в ліжку.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів