"Думала, буде смішно": відомій акторці довелося вибачатися за свій костюм Джонні Деппа на Геловін: що з ним не так

2 листопада 2023, 12:15

Канадська акторка Емілі Гемпшир опинилася під шквалом критики через своє вбрання на Геловін.

Удвох із подружкою зірка серіалу "Шіттс Крік" перевтілилися у Джонні Деппа та Ембер Хьорд у розпал їхньої судової війни зі взаємними звинуваченнями в домашньому насильстві.

Емілі вбралася Джонні Деппом, а її подруга - Ембер Хьорд. Жартівниці підібрали костюми, схожі на ті, в яких актори були на судових засіданнях

Емілі вбралася Джонні Деппом, а її подруга - Ембер Хьорд. Жартівниці підібрали костюми, схожі на ті, в яких актори були на судових засіданнях

Фото з Instagram

Через негативну реакцію користувачів мережі Емілі швидко видалила фото зі свого Instagram. Згодом вона опублікувала пост із вибаченнями, і дискусія, чи припуститимо жартувати на таку тему, продовжилася в коментарях під ним.


"На Геловін я здуру подумала, що буде смішно вбратися Джонні Деппом та Ембер Хьорд. Я глибоко жалкую про це і мені соромно, що я випустила у світ дещо настільки огидне. Домашній аб'юз - це зовсім-зовсім не смішно", - покаялася Гемпшир.

На думку деяких коментаторів, вибачатися акторці нема за що. Мовляв, костюми вийшли дуже дотепними, і Емілі та її подруга висміювали зовсім не насильство, а той "спектакль", який відбувався у суді.

Депп тримає в руці пластиковий кавелдик. Нагадаємо, інцидент із купою лайна, яку актор після сварки з Хьорд виявив у своєму ліжку, теж розглядався у суді

"Депп" тримає в руці пластиковий кавелдик. Нагадаємо, інцидент із купою лайна, яку актор після сварки з Хьорд виявив у своєму ліжку, теж розглядався у суді

На думку інших, Гемпшир таки мусила перепросити. Адже кпини на таку тему є заохоченням до шеймінгу жертв насильства. Декого особливо зачепив реквізит - пляшка. Як відомо, Ембер Хьорд стверджувала, що Депп вчинив щодо неї акт сексуального насилля, використовуючи саме цей предмет.

Нагадаємо, Депп та Хьорд судилися одне з одним шість років (це набагато довше, ніж тривав їхній шлюб). У червні 2022-го американський суд присяжних визнав Ембер винною в наклепі.

Щоправда, за прогнозами експертів, ця брудна та скандальна історія негативно відіб'ється на подальших кар'єрах обох акторів.

Фото Getty Images




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів