"Це було приголомшливо": Маск показав, у кого перевдягалася Ембер Хьорд для рольових ігор з ним

14 вересня 2023, 16:00

Мільярдер та винахідник Ілон Маск показав, як одягалася його колишня подружка, акторка Ембер Хьорд для рольових ігор з ним, коли вони були у стосунках.

Фотографією зірки у пікантному косплеї Маск поділився у соцмережі X.

Про те, що Ембер обирала цікаві образи для утіх, йдеться й у біографії винахідника, яку написав Волтер Айзексон, повідомляє Daily Mail.

Мільярдер розповів, що Хьорд одного разу перевдягнулася в персонажа комп’ютерної гри Overwatch, Мерсі.


Ембер Хьорд настільки хотіла вразити Маска, що створила цей костюм для рольових ігор. Якось актрисі навіть приписували секс утрьох із Ілоном та відомою моделлю

Ембер Хьорд настільки хотіла вразити Маска, що створила цей костюм для рольових ігор. Якось актрисі навіть приписували секс утрьох із Ілоном та відомою моделлю

Як йдеться у біографії, зірка "Аквамена" нагадувала Маску саме цього персонажа, тож протягом двох місяців вона створювала костюм Мерсі, аби використати його у рольових іграх.

Після виходу біографії Маска у мережі почали обговорювати косплей Ембер Хьорд. Тож Ілон відреагував на один з них, опублікувавши під твітом фото акторки у костюмі Мерсі.

"Це було приголомшливо", – додав Ілон.

Так у грі виглядає Мерсі

Так у грі виглядає Мерсі

Насправді Маск називає свої стосунки з Хьорд токсичними та болючими, а сім’я мільярдера зневажала акторку.

Як відомо, в Хьорд і Маска так нічого й не склалося. Вони розійшлися у серпні 2017-го, потім на деякий час відновили стосунки у січні 2018-го, але вже через місяць знову порвали. Потім у мільярдера були стосунки зі співачкою Grimes, від неї у Маска є вже троє дітей.

Маск був одружений тричі. Від першої дружини, Жюстін Вілсон, він має шістьох синів. Зате на другій жінці свого життя, акторці Таллулі Райлі, він оженився двічі, а за кожне розлучення платив їй кругленькі суми.

Фото Getty Images

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів