"Воскреслий" Потап показався із Каменських в сексі-міні та опинився на афіші з "russian retro"

4 квітня, 13:30

Після того, як на одному з YouTube-каналів з'явилася інформація про смерть продюсера та репера Олексія Потапенка (POTAP), сам метр українського шоубізнесу відразу відреагував на ролик жартом.

Спершу Потап запостив в Instagram скрін відео зі словами "відійшов в інший світ", а пізніше на зло ЗМІ опублікував фото зі своєю дружиною, співачкою Настею Каменських (NK).

"Трагічна загибель артиста, який здобув світову популярність під псевдонімом Потап, стала несподіваною і шокуючою для його шанувальників і колег. Життя артиста перервалося миттєво, залишивши порожнечу і смуток у серцях його близьких шанувальників", - йдеться у відео.

Після виходу відео POTAP запостив це фото собі на сторінку. Сміливо

Після виходу відео POTAP запостив це фото собі на сторінку. Сміливо

фото з instagram

"Після своєї смерті воскрелий Потап зустрів свою колишню дружину, яка зустрічається з багатим французом", не дякуйте, українські журналісти, я зробив свою роботу за вас", - саркастично відреагував продюсер на заголовки деяких ЗМІ.

Співак надав фотодоказ того, що воскрес

Співак надав фотодоказ того, що "воскрес"

До речі, пізніше у ЗМІ з'явилася ще одна можливість згадати продюсера у своїх заголовках, адже 13-го квітня зірка планує розважати росіян у Німеччині на вечірці під назвою "russian retro".

ТаблоID звернувся до представників Потапа по коментар і чекає на відповідь

ТаблоID звернувся до представників Потапа по коментар і чекає на відповідь

скрін з сайту

Як відомо, Потап часто виїжджає за кордон під час воєнного стану, за що українці його засуджують. У січні він навіть опублікував філософський пост-вибачення (однак незрозуміло, з якого саме приводу).

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів