"Повні лицеміри": принца Гаррі та Меган запідозрили в тім, що вони злили ЗМІ особисту розмову з Чарльзом ІІІ

16 листопада 2023, 17:00

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл опинилися в центрі чергового скандалу.

Не отримавши запрошення на день народження короля Чарльза, подружжя привітало його з 75-річчям телефоном. Про зміст розмови дуже скоро дізналися ЗМІ.

Джерела в палаці переконані - від самих Гаррі й Меган.

Спочатку подейкували, що Гаррі відмовився їхати на 75-річчя батька. А потім з'ясувалося, що принца не запрошували

Спочатку подейкували, що Гаррі відмовився їхати на 75-річчя батька. А потім з'ясувалося, що принца не запрошували

Фото Getty Images

Про це пише Page Six.

Стаття про "поворотний момент", що відбувся під час розмови батька та сина, яку охарактеризували як "теплу", вийшла на сайті The Telegraph.

Повідомляється, що король побалакав і з Меган також, а онуки, 4-річний Арчі та 2-річна Лілібет заспівали йому "Happy Birthday" - відеопривітання від малечі було записане заздалегідь.

То хто ж насправді переповів ЗМІ телефонну розмову Гаррі, Меган і Чарльза?

То хто ж насправді переповів ЗМІ телефонну розмову Гаррі, Меган і Чарльза?

Фото Getty Images

У публікації зазначено, що обидві сторони сигналізують про "бажання зарити сокиру війни", і що в Чарльза після синового дзвінка, "безсумнівно, впав тягар із плечей".

"Повні лицеміри", - констатував інсайдер із палацу.

"Гаррі та Меган б'ються за право на приватність, коли їм це підходить, але тієї ж хвилини, як Гаррі балакає з королем телефоном, це вже у газеті", - обурився співрозмовник видання.

Водночас, джерело, наближене до герцога та герцогині Сассекських запевнило, що зміст розмови розбазікали не вони. Через тиждень батько та син буцімто планують зідзвонитися ще раз.

Його Величність готовий зарити сокиру війни та помиритися з молодшим сином? А принц, зі свого боку, готовий більше ніколи-ніколи не писати книжок і не балакати з Опрою?

Його Величність готовий "зарити сокиру війни" та помиритися з молодшим сином? А принц, зі свого боку, готовий більше ніколи-ніколи не писати книжок і не балакати з Опрою?

Фото Getty Images

Нагадаємо, нещодавно колишній працівник палацу пояснив, чому королю Чарльзу, хай як би він не лютував через скандальні синові мемуари, де той виставив його в ненайкращому світлі, все одно доведеться примиритися з Гаррі.

Як відомо, в одному зі своїх не менш скандальних інтерв'ю принц Гаррі звинуватив представників королівської родини в тім, що це вони згодовують пресі "наймерзенніші, найжахливіші" наративи про нього та Меган Маркл.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів