Колишній працівник палацу назвав причину, чому королю Чарльзу ІІІ доведеться помиритися з принцом Гаррі

3 жовтня 2023, 16:00

Подейкують, незабаром королю Чарльзу ІІІ доведеться забути про свою королівську гордість та помиритися з молодшим сином, принцом Гаррі.

Причому та і не дочекавшись вибачень навіть за скандальну книгу "Запасний", де той добряче проїхався по королівській родині.

Чому возз'єднання необхідне, пояснив колишній працівник палацу, пише Page Six із посиланням на Daily Beast.

В одному з інтерв'ю Гаррі жалівся, що батько навіть на його дзвінки не відповідає

В одному з інтерв'ю Гаррі жалівся, що батько навіть на його дзвінки не відповідає

Фото AFP з сайту Getty Images

"Зрештою в Чарльза є не лише особиста, а і стратегічна необхідність вирішити цю проблему", - зазначив співрозмовник видання.

На його думку, кепсько вже навіть те, що в короля та принца вже декілька років немає спільних фото.

"Бути в таких поганих стосунках із власним сином - це не відповідає королю, який є національним символом єдності", - пояснив інсайдер.

Навіть не віриться, що спілкування Чарльза з сином колись були таким

Навіть не віриться, що спілкування Чарльза з сином колись були таким

Фото Getty Images

Він сподівається, що королева Камілла, як людина прагматична та єдина, до чиїх порад дослухається Чарльз, зможе переконати його, що цю "сагу" слід закінчувати.

"Казали, що Чарльз хоче від Гаррі вибачень, але це далеко не так. Він би їх не очікував. Він знає, зо Віндзори дуже вперті, й Гаррі - не виняток", - зазначило інше джерело, друг короля та королеви.

Водночас сам Гаррі відкрито говорив у інтерв'ю, що його дружина Меган Маркл має отримати вибачення від королівської родини. Імовірно, "безумовні вибачення" з їхнього боку та зняття цієї конкретної вимоги з боку принца можуть стати тим компромісом, завдяки стосунки батька і сина вдасться "перезавантажити".

Нагадаємо, в серпні титул принца Гаррі на офіційному сайті британської монархії було змінено. А торік подейкували, що Парламент виключить молодшого сина монарха з числа його офіційних "заступників".






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів