"Зник разом з коштами": Огнєвіч, Собчук та інші артисти стали жертвами організаторів-шахраїв

29 грудня 2023, 12:40

Співачка Злата Огнєвіч, музикант Олег Собчук та інші зірки українського шоубізнесу стали жертвами шахраїв.

Зі слів артистів, компанія, яка організовувала їхні виступи, припинила виходити на зв'язок, а засновник агенції Тарас Доненко просто зник з чужими коштами.

Першою про неприємний інцидент розповіла Огнєвіч.

"Компанія, яка організовувала мої концерти, виявилася шахрайською. Її засновник, Тарас Доненко – шахрай і безвідповідальна людина. Мені дуже прикро, що кошти, які я планувала задонатити на ЗСУ, перебувають у Тараса Доненка. І він зник разом з цими коштами", - звернулася да фанатів Злата.


Через дії шахраїв Златі довелося скасувати благодійні концерти

Через дії шахраїв Златі довелося скасувати благодійні концерти

В таку саму ситуацію потрапив і лідер гурту "СКАЙ" Олег Собчук. За його словами, Тарас Доненко привласнив собі кошти, які були зібрані з продажів квитків на концерт.

"Ми прийняли рішення не скасовувати концерти. Два з них ми вже провели (у Львові й в Одесі - ред.), далі концерти будуть перенесені на березень. Якщо ми скасуємо концерти, то людей просто поставимо у глухий кут: і концерту не отримають, і гроші назад не повернуть, бо вони були вкрадені. Зали продані, а грошей немає.

Ці гроші мали піти на оренду приміщень, оплату звуку і світла. Вони туди не пішли. Вони пішли до кишені Тараса Доненка", - прокоментував Собчук.

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції Києва Дмитро Грищенко підтвердив, що до них надійшла відповідна заява. Наразі відкрито кримінальне провадження.

"До Печерського управління поліції надійшла відповідна заява. Вона була одразу зареєстрована. За певним фактом вже розпочате кримінальне провадження.

Воно розпочате за 2 ч. статті 191 Кримінального кодексу України – це привласнення та розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання особливим становищем. По даному кримінальному провадженню проводяться першочергові слідчі дії. Особі, яка буде визнана винною у суді, загрожує покарання позбавленням волі від 5 до 8 років", - прокоментували у поліції.

Співачка Руслана начебто теж стала жертвою шахраїв, але інцидент вона не коментувала.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів