Топ голлівудських розумників

4 грудня 2007, 17:54

Американське видання Entertainment Weekly опублікувало рейтинг найрозумніших голлівудських зірок.

До списку розумників потрапили 50 прізвищ відомих членів голлівудської діаспори, які задіяні в індустрії кінематографу. Цікаво, що до цього списку входять лише 10 жінок.

В самому кінці рейтингу опинилися актриси Сара Поллі (49 сходинка) та Кейт Бланшет (45 сходинка). Красуні Джоді Фостер та Анжеліна Джолі розташувалися на 30 та 33 сходинках відповідно.

Найрозумнішою серед представниць прекрасної статі в кіноіндустрії стала Меріл Стріп. Вона займає 6-ту сходинку в Топ-50.


А от найдорожча голлівудська актриса Різ Візерстоун до списку найрозумніших не потрапила взагалі.

Останнє місце в рейтингу найрозумніших чоловіків-голівудців посів актор, сценарист та продюсер Бен Аффлек.

Улюбленець багатьох жінок Джонні Депп розташувався на 21-шій сходинці Топ-параду розумників. Актор та продюсер Вілл Феррел виявився розумнішим за Джека Горобця і посів 17-те місце.

Найсексуальніший чоловік світу 2006 Джордж Клуні не потрапив до першої десятки лідерів. В Топ-50 він лише 13-й...

П’ятірку лідерів відкриває актор та продюсер, "людина в чорному" Вілл Сміт.

Трійка лідерів сформувалася виключно з відомих голлівудських режисерів. Автор "Титаніка" Джеймс Кемерон посів почесне 3-тє місце в рейтингу голлівудських розумників. А Стівен Спілберг, батько фільмів про Індіану Джонса, виявися другим.

Найвищі розумові здібності визнано у видатного продюсера Джада Апатоу, режисера культових комедій "Трохи вагітна" та "40-річний незайманий".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів