Кримінальні скандали 2007 в Голлівуді

20 грудня 2007, 13:34

Нещодавно американський журнал People опублікував список знаменитостей, які в 2007 році мали проблеми із законом чи навіть потрапили до в’язниці.

Серед них опинилася відома актриса та поп-співчка Ліндсі Лохан, яка влітку двічі була заарештована за кермом власного авто.

В травні зірка "Чумної п’ятниці" потрапила в аварію в Беверлі Хіллз, а через місяць її спіймали при переслідуванні матері своєї екс-помічниці. В обох випадках в машині Лохан було знайдено кокаїн.


За свою погану поведінку обличчя фірми Луї Віттон відсиділа у в’язниці аж 84 хвилини та пройшла курс реабілітації в медичному центрі.

Світська левиця Періс Хілтон також засвітилася у списках порушників правил дорожнього руху. В червні спадкоємиця мільйонів відсиділа за гратами три тижні за керування автомобілем в нетверезому стані.

Оригінальністю не відзначилася і її подруга, тусовщиться Ніколь Річі. Вагітна зірка реаліті-шоу "Просте життя" потрапила до в’язниці, знову ж таки, за водіння авто "під газом".

Річі провела в місцях позбавлення волі 82 хвилини та була звільнена у зв’язку із хронічним переповненням американських тюрем.

До списку арештованих зірок також потрапили актори Кіфер Сазерленд та Джессіка Сміт за нетверезе водіння, астронавтка Ліза Марі Новак, рок-музикант Кід Рок та екс-зірка американського футболу О Джей Сімпсон за п’яні бійки.

Фото people.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів