Конкурс фотографій зимових видів спорту "Olympic Beauty" набирає оберти

30 січня 2010, 09:00

Конкурс фотографій зимових видів спорту "Olympic Beauty", що стартував 12 січня з ініціативи косметичної компанії Oriflame спільно з Національним олімпійським комітетом України, активно набирає оберти.

Впродовж двох тижнів свого існування конкурс набув надзвичайної популярності. За такий короткий час понад 200 любителів спорту стали його учасниками.

Президент НОК України Сергій Бубка

Як відзначив президент НОК України Сергій Бубка, нині необхідно популяризувати спорт.

"Спорт несе здоров'я і красу тіла та душі. Ми повинні спонукати молодь займатися спортом, активно відпочивати. Саме тому НОК спільно з компанією Oriflame проводять конкурс "Olympic Beauty", - пояснив Бубка.


"Сьогодні ми спостерігаємо підвищену активність на сайті, люди надсилають красиві фотографії на конкурс, коментують їх, беруть участь в опитуванні, залишають побажання успіху спортсменам-олімпійцям. Вважаю, що ми справляємося із завданням привертати підвищену увагу до Олімпіади, а також до зимових видів спорту", - підсумував президент НОК України.

Нагадаємо, що конкурс від Oriflame і НОК "Olympic Beauty" триватиме до 12 лютого 2010 року. Стати учасником онлайн-конкурсу просто. Потрібно розмістити свої найяскравіші і найкрасивіші фото на тему зимових видів спорту на www.olympicbeauty.com.ua, заздалегідь зареєструвавшись на сайті.

А після цього - збирати голоси друзів, відвідувачів сайту і вигравати чудові призи від Oriflame і суперприз - уїк-енд на гірськолижному & SPA курорті "Буковель" на 2 персони.

Окрім цього, організатори конкурсу повідомляють поточні результати опитування про найкрасивіший вид зимового олімпійського спорту, який проводиться паралельно з конкурсом на сайті www.olympicbeauty.com.ua.

На даний момент відвідувачі сайту віддають першість фігурному катанню - його вважають найкрасивішим видом зимового спорту майже 70% учасників опитування. Друге і третє місце наразі займають біатлон і сноуборд.

За матеріалами прес-служб Оріфлейм та НОК України

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів