Холлі Беррі знайшла доньці нового татуся

11 лютого 2011, 10:56

Голлівудська актриса Холлі Беррі хоче, аби її хлопець, французький актор Олів'є Мартінез, став новим батьком для її дочки Нали.

Джерела повідомляють, що Беррі хоче видалити з життя дитини її справжнього татуся Габріеля Обрі, пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "National Enquirer".

Нагадаємо, наразі актриса та манекенник Обрі ведуть справжню боротьбу за доньку.

"Холлі захищає свій гаманець, а Габріель намагається захистити своє право бути батьком Нали", - розповів інформатор.


"Це ризикує бути битвою століття! Холлі каже, що Габріель назвав її словом на "н" (мається на увазі, нігером), водночас його друзі кажуть, що Холлі ревнувала його до приятельки Габі. Поливання брудом тільки починається!" - додало джерело.

Беррі хоче, аби Мартінез став татусем для її доці

Кажуть, Обрі не хоче, аби нинішній коханець Беррі наближався до маленької Нали. Однак актриса заявила колишньому, що він не має права вказувати їй, хто може спілкуватися з донькою, а хто ні. Мовляв, саме Холлі фінансово забезпечує дитину.

"Вона сказала Габріелю, що будує життя з Олів'є, і сподівається, що Нала сприйматиме його як свого батька", - зауважив інформатор.

Беррі, яка народилася у союзі білої жінки та чоловіка афро-американця, нещодавно заявила, що вважає свою доньку "чорною".

"Я відчуваю, що вона чорна. Я чорна і я її мати. Я вірю в теорію однієї краплі", - зауважила Беррі.

Фото eurweb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів