Хізер Міллс зламала плече

12 травня 2011, 16:54

Колишня модель Хізер Міллс зазнала тяжкої травми під час лижного тренування. Лікарі діагностували в екс-дружини "бітла" Пола МакКартні перелам плеча.

Нещасний випадок стався на одному з гірськолижних курортів Австрії, повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Kleine Zeitung".

43-річна Хізер готувалася там до участі в наступних Зимових Параолімпійських іграх, що відбудуться в російському місті Сочі в 2014-му році.

Постраждалу Міллс гелікоптером доправили до лікарні міста Лієнз. На щастя хірургічне втручання жінці не знадобилося. Вона сподівається незабаром відлетіти додому, до Британії.


Колишня МакКартні травмувалася

Як відомо, в 1993-му році Міллс ампутували ногу нижче коліна, після того як її збив на вулиці поліцейський мотоцикл.

Шанс виступити в Параолімпійських іграх багато важить для Хізер. Свого часу вона висловлювала сподівання, що в неї стане сил пройти це випробування, адже такий приклад дуже надихає дітей із обмеженими можливостями.

"Вони не вірили, що зможуть що-небудь робити, а тепер вони пробують кататися на лижах, на роликах, на велосипеді та плавають, це чудово. Із тим, що я все своє життя любила спорт, участь у Параолімпійських іграх – це здійснення мрії", - казала екс-модель.

Фото "Reuters" з сайту brisbanetimes.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів