Дочка Тимошенко залишила Карра з дудками

16 жовтня 2012, 11:37

Дочка екс-прем’єрки Юлії Тимошенко, Євгенія Тимошенко до найменших дрібниць розділила майно зі своїм колишнім чоловіком, рокером Шоном Карром.

Жужі залишилася майже уся нерухомість, а Шону дісталися музичні інструменти.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Євгенія запропонувала Карру свою модель розподілу спільно нажитого майна. До слова, за українськими законами воно ділиться 50/50, при цьому власність, придбана до шлюбу, залишається у власника.


Як зазначає видання, ані родичі, ані близькі до родини екс-прем'єрки люди не коментують наявність майнових суперечок. Також не кажуть, чому пара не стала укладати шлюбний контракт.

Шлюб Жені з Шоном закінчився розподілом майна

Однак, як кажуть дніпропетровські знайомі Євгенії, у її судовому позові перераховані кілька кафе і приміщень у будівлі одного з інститутів, розташованих в центрі міста, а також ресторан "Ciro's Pomodorо" у Києві.

За словами одного із знайомих Тимошенко-молодшої, вона сама наполягала на тому, що вся нерухомість є її власністю, бо купувала її вона на свої кошти.

У позові був навіть спеціальний пункт, в якому Женя визнала, що допомагала Шону Карру матеріально.

Крім того, юристи Євгенії наполягли, щоб у документах були перераховані найдрібніші предмети домашнього побуту: принтер, музичний центр і тренажер.

А ось музичний напрямок, представлений двома гітарами, гітарними педалями та ударною установкою Жужа нібито погодилася віддати Шону. Також йому дісталися ігрова приставка, та деякі сувеніри, подаровані друзями, як-то набір з двох дудок вартістю 1200 гривень.

Нагадаємо, Євгенія Тимошенко та Шон Карр повінчалися у жовтні 2005-го року. Для 32-річної Жені це був перший шлюб, а для 44-річного Карра – перший офіційний, бо від попреднього цивільного шлюбу він має дорослу доньку.

Чутки про розлучення пари з’явилися ще у жовтні минулого року, а вже у березні цього року розлучення таки сталося.

Зараз Жужа зустрічається з одеситом Артуром Чечоткіним.

Фото "Думская.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів