Кобзон підтримав борця з "содомітами" Охлобистіна

16 січня 2014, 14:11

Російський актор і колишній священик Іван Охлобистін отримав підтримку в обличчі співака Йосипа Кобзона.

Старожил російської естради, а нині ще й депутат Держдуми вважає, що зірка "Інтернів" каже діло, щодо гомосексуалістів, пише "Heat.ru".

"Можу тільки сказати , що я підтримую Івана, тому що все, що зроблено проти Бога, - це неприродно. Це все пропаганда смути і розпусти", - зауважив Кобзон.

Він також не проти, аби Путін повернува статтю "про мужеложество":


"На жаль, президент не може приймати таких різких рішень, інакше це може викликати резонанс у суспільстві, але я, як громадянин своєї країни, повністю Івана підтримую. Я голосував на підтримку закону про заборону пропаганди гомосексуалізму і має намір далі боротися з цим злом".

"Єдине, що я ще можу сказати, так це те, що форми боротьби можуть бути різні. Іван висловлювався досить різко, але для громадянина, як для президента і для священнослужителя, все , що природно - прийнятно", - додав Кобзон.

У мережі Охлобистіну почали пропонувати слогани і постери до його рекламної кампанії

На відміну від Йосипа Давидовича, співачка Лоліта Мілявська розкритикувала заяви Охлобистіна.

"По-перше, я не розумію, навіщо Ваня зробив це перед Олімпіадою, коли на нас і так весь світ косо дивиться. По-друге, це неправильно чисто по-людськи. Людині, яка побувала у сані священика, негоже робити такі заяви на адресу інших людей", - зауважила артистка, яка колись назвала себе "іконою геїв".

"Справа в тому, що перед цим листом в Інтернеті я прочитала іншу його фразу, яка мене ще більше обурила. Він говорив, що живцем би "спалював геїв в печах". Ось ця фраза взагалі не гідна рукостискання з людиною при зустрічі. Дуже шкода, що перебування на посту священика не навчило Івана любові до людства", - додала вона.

Як відомо, після різких заяв Охлобистіна на адресу "содомітів", захисники руху ЛГБТ закидали гнівними повідомленнями керівництво компанії "Евросеть", креативним директором якої був актор.

Активісти вимагали негайно звільнити зірку "Інтернів". Незабаром прохання прихильників гомосексуалізму були почуті: Іван Охлобистін добровільно залишив посаду директора компанії.

У своєму мікроблозі в Twitter артист заявив, що зробив це заради безпеки своїх близьких, але відступати не збирається: "Близько мені люди не повинні постраждати від моєї громадської позиції, від якої я ніколи не відмовлюся".

Але на цьому скандал не закінчився. Відразу після звільнення Охлобистін підписав рекламний контракт з магазином верхнього одягу "Baon". У соціальних мережах почали одразу ж вигадувати гасла для нової рекламної кампанії , зрозуміло, не без посилання на тему гомосексуалізму.

Актор , у свою чергу, робив репост кожного запису з схвальними коментарями. "BAON - пратівний одяг", "BAON - для чоловіків , а не для п ****ів" - свідчили гасла.

Нагадаємо, нещодавно Охлобистін застрахував себе від "содомітів" сторінкою "ВКонтакте".

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів