Дженнніфер Лоуренс пожартувала про зґвалтування

23 травня 2014, 18:50

Актрису Дженніфер Лоуренс критикують чи то через її своєрідне почуття гумору, чи то через звичку говорити, не подумавши.

На одній із вечірок у Каннах зірка пожартувала про зґвалтування. Це багато кому здалося неприйнятим, пише "Ace Showbiz".

Зустрівши режисера Альфонсо Куарона, Лоуренс досить незграбно висловила своє ним захоплення. Актриса сказала, що він змушує її "волати, наче її ґвалтують".

Заяву Лоуренс почали жваво обговорювати в соцмережах.


Дженніфер Лоуренс невдало пожартувала

"Ми знаємо, що ти завжди відкрита і чесна в інтерв’ю, але слухай, жартувати про зґвалтування?!", - написав зірковий блогер Perez Hilton.

"Дженніфер Лоуренс сипле жартами про зґвалтування – усвідомлення цього пригнічує. Тобто, ну ж бо. "У мене немає фільтру" – це вже не виглядає милим", - зазначив один із користувачів Twitter.

Як відомо, Дженніфер Лоуренс – майстер шокуючих витівок. Якось дівчина заявила, що в неї вагіни під пахвами, а ще сказала, що її цицьки живуть власним життям.

Нагадаємо, кілька років тому акторові Джонні Деппу довелося публічно вибачатися за свої необережні слова. Він бовкнув, що під час фотосесій почувається так, ніби його ґвалтують.

Фото з Twitter, присвяченого Дженнiфер Лоуренс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів