Гвердцителі про війну в Україні: Це великий біль, який не лікує час

21 липня 2014, 16:27

Грузинська співачка Тамара Гвердцителі поділилася думками з приводу українських подій у порівнянні з російсько-грузинською війною 2008-го року.

Артистка розповіла, як скасовувала концерти у Росії, бо не знала, з чим звертатися до глядачів, коли на її батьківщині триває війна.

Про це йшлося у програмі "Світське життя".

Тамара Гвердцителі зізналася, що протягом усіх останніх подій вона переживала за Україну.


"Після грузинських подій я хвилювалася за Україну і була там, коли ніхто не міг уявити, що це шоу триватиме. Звичайно, я була з усіма, всі ми люди. Це наша біографія. Це наше життя", - зазначила співачка.

Грузинка Гвердцителі знає, що таке війна на батьківщині

Сама співачка, як відомо, живе у Росії.

"Я належу до тих людей, яким дозволили мати подвійне громадянство – і російське, і грузинське. Це тільки кілька людей мають таке право", - пояснила вона.

На запитання про те, як вона переживала події 2008-го року у Грузії та чи скасовувала концерти у Росії, Тамара відповіла:

"Звичайно, я хвилююся за Грузію, це великий біль. І час може не вилікувати, а якось залікувати рани. В той період, у 2008 році, у вересні-жовтні ми скасували 20 концертів в Росії за моєю ініціативою. Тому що я не знала, з чим виходити до глядача і що йому говорити, ким би він не був: грузином чи росіянином. Це не важливо, якщо тобі нема чого сказати".

"…Тоді я не мала слів, не вважала, що мої пісні такі необхідні. Дала собі час пережити це у собі, а потім вийти і сказати, звернутися до жінок. І зараз я до них звертаюся, тому що ми – жінки - більше за всіх не хочемо, щоб воювали, щоб страждали наші діти. Я не мала сил звертатися до чоловіків, призивати їх до чогось, тому я зверталася до жінок. Тому я хочу, щоб все скоріше скінчилося і був мир", - сказала Гвердцителі.

Фото "Світське життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів