Робіна Вільямса поховали

19 серпня 2014, 17:17

У неділю в Сан-Франциско відбувся похорон американського актора Робіна Вільямса.

Поминальна служба пройшла без ексцесів, хоча представники однієї з баптистських церков погрожували акцією протесту.

Днями ж у Інтернеті з'явився зворушливе відеозвернення зірки. Вільямс записав його, щоби підтримати смертельно хвору жінку, за кілька місяців до свого самогубства.

Про це пише "Contact Music".


Робіна Вільямса провели в останню путь

Парафіяни Баптистської церкви Вестборо збиралися було влаштувати акцію протесту проти церемонії. Приводом для їхнього обурення було те, що за життя Робін підтримував представників секс-меншин, і сам зіграв гея у стрічці "Клітка для пташок". Проте все минуло спокійно.

"Він був добрим сміхом та доброю душею, це було в тім, що він говорив і що він робив, і в тому, як він це робив", - сказав про Вільямса священик, який проводив поминальну службу.

Якою доброю людиною був актор, вирішила розказати світові й родина Воллерів із Нової Зеландії. Кілька місяців тому відеолиста від Робіна Вільямса отримала 21-річна Вівіан Воллер, хвора на рак.

Знайомство з актором було одним із пунктів списку речей, які б смертельно хвора жінка ще хотіла здійснити.

"Привіт, Вівіан, це Робін Вільямс до тебе говорить, агов, дівчино, як там воно, в Новій Зеландії?...", - звернувся актор до неї в своєму відео.

Актор сказав, що надсилає свою любов Вівіан, її чоловікові та донечці, і тепер вона може викреслити цю справу зі свого списку.

Вівіан Воллер нині перебуває в хоспісі, пишуть "NY Daily News".

Як розповів її чоловік "Star Times", жінка дуже слабка, і він досі не розповів їй про смерть актора.

Нагадаємо, Робін Вільямс вкоротив собі віку 11-го серпня. У зірки була початкова стадія хвороби Паркінсона, і він страждав на депресію.

Фото з Instagram Робіна Вільямса, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів