Джерела повідомили невтішні новини про стан онкохворого Чарльза ІІІ

26 квітня, 11:30

Відколи на початку лютого Букінгемський палац ошелешив заявою про онкологічне захворювання 75-річного короля Чарльза ІІІ, офіційних повідомлень про те, як просувається його лікування, не було.

Зі слів джерел, ситуація нехороша. Тим часом в уряді буцімто працюють над планом похорону монарха.

Про це повідомляє Daily Beast.

Наприкінці січня Його Величність Чарльз переніс операцію

Наприкінці січня Його Величність Чарльз переніс операцію

Фото Getty Images

"Звісно, він налаштований подолати його (рак)... Усі зберігають оптимізм, але йому дуже погано. Гірше, ніж вони (оточення короля) розкривають", - розказав журналістам на умовах анонімності друг Чарльза.

Припускається, що король зараз проходить курс радіотерапії у Лондоні.

Зі слів джерел, план похорону Чарльза має кодову назву "Менайський міст". У документ, який уже складається з кількасот сторінок, постійно вносяться апдейти згідно висновків, зроблених із того, як минув похорон Єлизавети ІІ.

"Похорон королеви пройшов чітко як годинник та встановив високу планку. Це не справа емоцій, це робота, до якої ставляться дуже серйозно", - повідомило джерело.

Чарльз ІІІ налаштований побороти рак

Чарльз ІІІ налаштований побороти рак

Фото Getty Images

Власне, робота над планом похорону Чарльза ІІІ розпочалася вже наступного дня після похорону його матері. Адже захід такого масштабу, який вимагає дуже серйозних заходів безпеки, не вийде організувати швидко з нуля.

Як відомо, операція з похорону Єлизавети теж мала кодову назву та була готова за декілька років до смерті монархині. Коли Її Величності не стало, її секретар зателефонував прем'єр-міністерці Ліз Трасс та повідомив: "Лондонський міст упав".

Нагадаємо, відома експертка, авторка книг про королівську родину вважає, що британська монархія зараз, коли і Чарльз, і Кейт Міддлтон борються з раком, "висить на волосині".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів