Кобзон вербує артистів на Донбас і веде перемовини з Ахметовим

21 серпня 2014, 11:47

Російський співак Йосип Кобзон заявив, що його ідею прихати на Донбас у День шахтаря вже підтримали кілька російських артистів та український мільярдер Рінат Ахметов.

76-річний Кобзон, який нещодавно заявив, що хоче заспівати шахтарям, але за умови триденного перемир'я, тепер взявся хвалитися, хто ж йому з цього приводу зателефонував.

Про це співак розповів виданню "Super.ru".

"Мені вже дзвонили Тетяна Овсієнко, Ігор Демарін і Ігор Наджі. Також мені повідомили, що Макаревич погодився з моєю пропозицією", - почав Кобзон.


"Багато хто хоче, але потрібно розуміти, що це неможливо без оголошення перемир'я. Я з цього приводу розмовляв з Рінатом Ахметовим, він з Донбасу. Він сказав, що це було б чудово, але жодна людина не вийде на площу, не прийде на концерт на честь свята, поки не оголосять перемир'я", - додав він.

Тепер навряд чи Кобзон наважиться вдагти вишиванку

Йосип Кобзон божиться, що не боїться ризикувати своїм життям і життями інших артистів. Хоча це якось дивно в'яжеться з його вимогою влаштувати перемир'я на час, коли він буде на Сході України.

"Нічого не станеться. Я був у безлічі відряджень. Я виступав під обстрілом в Афганістані, і нічого не сталося, живий і я, і мої колеги. У Чорнобилі нічого не сталося. Потрібно розуміти, що артисти - хороший народ. Завжди є люди, які готові підтримати в скрутну хвилину і країну, і народ", - похвалив сам себе Кобзон.

До слова, раніше співак заявляв, що залюбки відмовиться від звання почесного громадянин Дніпропетровська й взагалі вважає, що Путін просто хоче допомогти Україні.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів