Свіфт та Джей Ло з Ріанною стали іконами стилю

18 вересня 2014, 12:20

Американська співачка Тейлор Свіфт у 2014-му році є найстильнішою жінкою з-поміж усіх селебрітіз.

Вона очолила рейтинг "Best Dressed" журналу "People". До Топ-11 ікон стилю такоє потрапили Ріанна, Дженніфер Лопес та Емма Уотсон.

Про це пише сайт "People".

24-річну Тейлор Свіфт похвалили за бездоганний стиль як у повсякденному житті, так і на червоних доріжках. Окремо відзначили її сріблясту сукню від "Gucci" на церемонії "Греммі".


Тейлор Свіфт стала найстильнішою зіркою

До списку найсильніших жінок потрапила жінка Райана Рейнолдса, зірка серіалу "Пліткарка" Блейк Лайвлі. Іконами стилю також визнали німецьку акторку Діану Крюгер та співачку Дженніфер Лопес.

Як висловився стиліст останньої, Джей Ло має блискучий вигляд в усьому, тож, підбираючи їй одяг, вони радше розважаються та бавляться з її образом, ніж аналізують, яких речей артистці варто уникати.

На думку стиліста Дженніфер Лопес, їй пасує все

У Топ-11 найкраще вбраних також увійшли актриси Емма Стоун, Лупіта Ніонго та Джессіка Альба.

Співачку Ріанну назвали найбільш готовою до ризику модницею з-поміж усіх цьогорічних фігуранток.

Ріанну похвалили за вміння ризикувати

До найсильніших зарахували й Емму Уотсон, хоча вона якось і зізналася, що мода – це не її індустрія, і вона готова зануритися в неї "лише кінчиками пальців".

Також у цьогорічному "Best Dressed List" є 17-річна актриса Хлоя Морец, якій, до речі, закидають роман зі старшим сином Бекхемів. Проте наймолодшою серед найбільших модниць є не вона, а 14-річна Кірнан Шіпка, відома за серіалом "Божевільні".

Фото з Instagram Тейлор Свіфт, Дженніфер Лопес та Twitter Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів