Мадонну визнали найбагатшою

3 грудня 2014, 15:59

Американська співачка Мадонна виявилася найзаможнішою із артистів, що записуються. Вона випередила Пола МакКартні, Елтона Джона та Бейонсе.

Таким став рейтинг найгрошовитіших зірок від компанії "Wealth-X".

Про це пише "CNN".

Середній вік артистів із найзаможнішої десятки – 51 рік. Найстаршим є 72-річний сер Пол, наймолодшою – 33-річна "королева Бі".


За оцінками експертів, статки 56-річної Мадонни наразі складають приблизно 800 мільйонів доларів. МакКартні має на 140 мільйонів менше та посідає другу сходинку.

Мадонну визнали найбагатшою

На третій опинився найдорожчий репер світу Dr. Dre, який за роки своєї творчої кар'єри наскладав 650 мільйонів доларів. На п’яти йому наступає колега, 45-річний уродженець Гарлема Шон Комбз, у якого лише на 10 мільйонів менше.

Селін Діон, яка нещодавно вирішила зробити паузу в кар’єрі через хворобу чоловіка, має "подушку безпеки" в 630 мільйонів. На 2017-й рік заплановані виступи канадської співачки в Лас-Вегасі, й цей її контракт називають найвигіднішим в історії "міста гріхів".

Бейонсе - наймолодша учасниця рейтингу

До Топ-10 також потрапили Боно, Мерайя Кері, репер Jay-Z, Елтон Джон та Бейонсе. Остання має порівняно скромні статки – 440 мільйонів доларів. Проте згадаймо, що за останній рік артистка заробила набагато більше за своїх колег, включно з Мадонною, та очолила рейтинг найдорожчих за версією журналу "Forbes".

Фото з Instagram Мадонни та Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів