Брат Мерайї Кері: Вона може загинути як Вітні Х'юстон

4 червня 2015, 13:47

Американська співачка Мерайя Кері роками буквально живе на алкоголі та пігулках. Вона не кидала пиятики навіть коли була вагітна двійнятами та коли годувала їх грудьми.

Про це розповів рідний брат зірки, Морган. Він боїться, що одного для Мерайя загине так само, як Вітні Х'юстон.

Чоловік дав сенсаційне інтерв’ю про сестру "The National Enquirer", пише "The Daily Mail".

Морган, який, щоправда, не спілкувався з Мерайєю вже два роки, припускає, що вона стала пияком у 2001-му, коли пережила нервовий зрив.


"Я не можу сказати, що колись був поряд із нею тверезою, і це дуже страшно", - поділився він.

Зі слів Моргана, 45-річна Мерайя щодня мішає алкоголь із заспокійливими та антидепресантами. Брат співачки запевняє, що вона не здатна піклуватися ані про себе, ані про 4-річних сина з донькою.

Мерайя Кері вже понад 10 років є алкоголічкою?

Морган каже, що Мерайя розігнала всіх людей, яким можна було довіряти, та оточила себе тими, хто лише штовхає її до краю.

"Якщо моя сестра вмре… я не шукатиму винних деінде! Кожен, хто наповнює її келих, наражає на ризик її життя!", - наголосив він.

Що ж до екс-чоловіка Кері, Ніка Кеннона, то його колишній зять вважає брехуном, котрий присмоктався до його сестри заради грошей.

Журналістам не вдалося отримати будь-який коментар щодо цього від представників Мерайї Кері.

Нагадаємо, коли в 2011-му році співачка народила двійнят Монро та Мороккана, до неї в лікарню з перевіркою нагодилися представники Служби захисту дітей.

Вони отримали сигнал, що породілля буцімто вживає алкоголь та наркотики. Як потім пояснював Кеннон, пити пиво для поліпшення лактації Мерайї порадила медсестра, а скандал роздмухали на рівному місці.

Як відомо, в Мерайї Кері є й сестра, Елісон. У 2011-му вона, багатодітна мати, ВІЛ-позитивна та колишня наркоманка, розповіла ЗМІ, що займається проституцією і не має ніякої допомоги від рідних.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів