Волочкова показала, як живе в будинку за $2 мільйони. ФОТО

23 липня 2015, 14:39

Російська балерина Анастасія Волочкова похизувалася своїм маєтком.

Навесні цього року білявка переїхала у новенький заміський будинок. І от тепер запросила журналістів, аби ті подивилися на все зблизька.

Волочкова запросила до себе журналістів, аби похвалитися будинком

Триповерхове помешкання Волочкової прикрашене її портретами, кришталевими люстрами, білими меблями та фресками, пише "Стар Хит".

"Не уявляєш, я досі не можу до кінця повірити, що він мій. Нам з Арішею було важко поневірятися по зйомних домівках. А після пограбування в квітня 2013-го року ще й страшно", - заявила журналістці Настя.


Білявка в інтер'єрі

На тоді ще майбутній будинок балерині вказав її друг. А коли Волочкова вперше завітала до будівлі, то зрозуміла - вона саме для неї.

"Мені досить було тільки увійти в хол і побачити ці шикарні сходи, атріуми, відразу представила себе тут у вечірній сукні з келихом шампанського, приймаючи гостей", - згадала білявка.

Ці сходи підкорили Настю

Аби придбати житло своєї мрії Анастасія зібрала усі гроші, а ще частину позичила у друзів. Адже коштував будинок 2 мільйони доларів. До речі, раніше казали, що його вартість 3 мільйони.

Волочкова розписала стіни фресками

Найбільше Волочкова тішиться своїй новій спальні.

"Моє улюблене місце - це спальня, її площа разом з будуаром - 100 квадратних метрів. Коли я ночувала в ній перший раз, то, прокинувшись, подумала, що знаходжуся на віллі п'ятизіркового готелю на Мальдівах. У першу ж ніч я промовила: "Сплю на новом месте, приснись жених невесте". Впевнена, що скоро в цей будинок прийде кохання", - зауважила жінка.

Так виглядає спальня Волочкової
А це вже куток її доньки Аріадни

Нагадаємо, нещодавно Волочкова розповіла, що розсуває ноги "на благо Росії".

Фото "Стар Хита"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів