50 Cent розказав, скільки витрачає на місяць

4 серпня 2015, 15:21

Американський репер 50 Cent намагається довести, що він є банкрутом і тому аж ніяк не може виплатити 5 мільйонів доларів, котрі в нього нещодавно відсудила така собі Ластонія Левінсон.

Артист представив судові документи, згідно з якими він щомісяця витрачає на необхідне по 108 тисяч доларів.

Про це повідомляє "People" з посиланням на "Associated Press".

У автопарку 50 Cent, чиє справжнє ім'я Кертіс Джексон, нарахувалося "лише" сім машин, щоправда, серед них є "Rolls Royce".


72 тисячі доларів на місяць він платить за кредитом, на утримання, страховку тощо свого 50-кімнатного маєтку. 9 тисяч коштує охорона, ще 5 - послуги садівників. 4 тисячі на місяць "з'їдає" гардероб зірки та догляд за зовнішністю, це не рахуючи витрат на стиліста й особистого тренера.

50 Cent запевняє, що банкрут

14600 ідуть на утримання двох дітей 50 Cent, а також його дідуся.

Цікаво, що під час одного з попередніх слухань адвокат позивачки поцікавився в репера, якщо він так скромно живе, то звідки ж узяв перстень у 65 каратів, якого світив у соцмережах.

На це відповідач відказав, що просто позичив коштовну прикрасу в ювеліра, пише видання. Як запевняє 50 Cent, чимало предметів розкоші, що його оточують, просто позичені або взяті в лізинг.

Нагадаємо, Левінсон подала позов проти репера ще в 2009-му році. У липні 2015-го суд визнав 50 Cent винним у поширенні секс-відео за її участі та зобов’язав виплатити компенсацію в 5 мільйонів доларів.

Як відомо, за підрахунками журналу "Forbes", 50 Cent входить до Топ-5 найбагатших зірок хіп-хопу та "коштує" 155 мільйонів.

Фото з Instagram 50 Cent

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів