За Бейонсе слідкують найбільше

12 серпня 2015, 15:35

Американська співачка Бейонсе очолила список селебрітіз, котрі мають найбільше підписників у Instagram.

Вона переплюнула Кім Кардашян, хоч та і написала цілу книжку про те, як правильно робити селфі.

Про це пише "The Daily Mail".

За оновленнями у фотоблозі Бейонсе наразі слідкують понад 42,8 мільйона інтернет-користувачів. "Королева Бі" зазвичай постить фото зі свого повсякденного життя та свої нові вбрання й прикраси.


Кім Кардашян має понад 42,3 мільйона фолловерів та, відповідно, друге місце. Нагадаємо, донедавна реаліті-зірці належав рекорд із кількості лайків під селфі, але його побила її менша сестра.

Третя сходинка належить співачці Тейлор Свіфт. За її Instagram слідкують 41,7 мільйона людей. Четверту та п’яту, відповідно, окупували співачки Аріана Гранде та Селена Гомес (40,5 та 40,3 мільйона фолловерів).

До Топ-10 "об’єктів спостереження" також входять скандаліст Джастін Бібер, котрий нещодавно показав у Instagram голу дупу, модель Кендалл Дженнер, реперка Нікі Мінаж та футболіст Неймар.

Ще двоє колег останнього потрапили до двадцятки – Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі. Десятки мільйонів людей також слідкують за сестрами Кардашян, Хлоєю та Кортні, співачками Майлі Сайрус, Кеті Перрі, Джей Ло, Ріанною та Демі Ловато.

У Топ-20 також актор та реслер Дуейн "Скеля" Джонсон, котрий, нагадаємо, нещодавно потрапив до Книги рекордів Гіннеса з рекордом із кількості селфі.

Фото з Instagram Бейонсе, Тейлор Свіфт та Кріштіану Роналду

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів