Вуді Аллен розповів про нелюбов до читання та втіху від дружини

5 травня 2016, 16:42

Американський режисер Вуді Аллен зізнався, що з дитинства не любить читати та не має комп’ютера. А більше втіхи, ніж усі зняті ним фільми, йому принесла дружина.

80-річний кінодіяч задоволений тим, як він змінив життя своєї колишньої прийомної дочки, а нині супутниці життя Сун І.

Про неї та про свою творчість він говорив у інтерв’ю "The Hollywood Reporter".

Виявляється, Вуді Аллен ніколи не передивляється власних фільмів. Та й узагалі зараз дивиться кіно нечасто, не вміє користуватися DVD та не має комп’ютера.


"Нічого такого в мене нема. Я в цьому не дуже вправний. Не дуже вправний у технічному плані. У мене є мобільний телефон, я дуже обмежено його використовую. Я вмію таке: роблю дзвінки, і мій асистент переніс на нього всі мої джазові записи", - поділився Аллен.

А читати режисер не любив ніколи.

"Я ніколи не любив читати. Я не з книголюбів. До 18 років я читав комікси. Упродовж наступних десятиліть я читав, бо щоби вижити, треба читати. Але це не те, що я роблю для задоволення. Я завжди радше подивлюся бейсбольний матч або сходжу на якийсь фільм чи послухаю музику", - розповів Вуді.

"Я ніколи, ніколи, ніколи не читаю нічого про себе. Ні моїх інтерв’ю, ні історій про мене. Я ніколи, ніколи не читаю критики на мої фільми. Я скрупульозно уникаю будь-якого зациклення на собі… Я просто зосереджую увагу на роботі, а не читаю, який я чудовий або який я придурок", - пояснив режисер.

Зі слів Вуді Аллена, найпрекрасніші події свого життя він пережив разом зі своєю Сун І. Він дуже тішиться з того, як йому вдалося змінити її життя.

"У Кореї в неї було дуже, дуже тяжке дитинство: вона росла сиротою на вулиці, жила в сміттєвих баках та 6-річкою голодувала. А тоді її підібрали та помістили в сиротинець. І я отримав змогу справді зробити її життя кращим. Я дав їй величезні можливості, і вона ними надихнулася", - згадав режисер.

Сун І здобула освіту, стала чудовим товаришем та дружиною, матір'ю їхніх із Вуді прийомних дочок та об'їздила всі видатні столиці Європи.

"Вона просто стала іншою людиною. Те, що я привніс до її життя, дало мені більше задоволення, ніж усі мої фільми", - зауважив Аллен.

"Вона принесла мені багато втіхи. Я обожнюю її, вона подарувала мені чудове життя", - сказав режисер.

"Чи змінила вона мене? Не знаю, чи можу я сказати, що вона мене змінила. Не знаю, чи змінився я… Тобто, здається, я маю ті самі звички, ті самі робочі звички, ті самі фобії, ті самі задоволення. Не думаю, що з роками я дуже змінився", - зазначив він.

Нагадаємо, лав-сторі Вуді Аллена та Сун-І почалася з великого скандалу. Адже дівчина, молодша від режисера на 35 років, була прийомною дочкою Мії Ферроу, його тодішньої цивільної дружини.

Згодом Ферроу звинуватила Аллена у зґвалтуванні іншої своєї прийомної доньки, 7-річної Ділан. Торік це обвинувачення проти режисера підтримала вона сама.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів