Від Бібера вимагають вибачень та грошей для тигрів

6 травня 2016, 16:29

Уже десятки тисяч підписів зібрано під петицією зі зверненням до співака Джастіна Бібера, щоби він перепросив за своє нещодавнє фото коло тигра на повідці.

Також захисники тварин закликають артиста зробити пожертву до Фонду збереження дикої природи в розмірі 10 тисяч доларів.

Самому Біберу також закидають безвідповідальне ставлення до тварин, пише "Contact Music".

Фото, на якому Джастін гладить тигра, співак днями виклав у своєму Instagram. Було це на святкуванні заручин батька юного артиста.


Авторка петиції, Келсі Буржуа, зазначає, що цей хижак – з зоопарку "Bowmanville", що в канадській провінції Онтаріо. Між тим його власник був неодноразово звинувачений у жорстокому поводженні з тваринами.

Як повідомляє РЕТА, відомий інцидент, коли в цьому зоопарку тигра били, і продовжували тортури навіть тоді, коли тварина вже переверталася животом догори, демонструючи страх та покору.

Тваринозахисники вирішили пояснити Джастіну, що тигри - не забавки

Захисники тварин засуджують використання диких тварин, котрих невдовзі після народження забирають у матерів, у індустрії розваг. Зокрема в якості атракціону на святах. Бібера закликають не займатися пропагандою такого ставлення до них.

"У Джастіна нехороша історія поводження з тваринами. У 2013-му він завів мавпочку, а потім покинув її в Німеччині. А раніше купив цуценя у магазині замість того, щоби взяти з притулку, і спонтанно віддав фанатці свого хом'ячка. Хом'ячок помер менш ніж за рік", - пише Буржуа.

"Це фото з тигром, якого тримають у неволі – ще один поганий вчинок, і настав час вимагати вибачень та публічного вияву підтримки справи захисту прав тварин", - вважає авторка петиції.

Вона висловлює сподівання, що Бібер просто не знав про те, як погано живеться таким тваринам у неволі, а тепер, коли вже знає то вчинить правильно: публічно перепросить та зробить внесок для збільшення популяції тигрів на Землі.

Станом на 6-те травня петиція, розміщена на сайті "Care2", набрала вже понад 31 тисячу підписів.

Як відомо, це не єдиний клопіт, який зараз має Джастін Бібер. На нього подали до суду через розбитий телефон і вимагають 100 тисяч доларів.

Фото з Instagram Джастіна Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів