Син Майкла Дугласа вийшов із тюрми

1 серпня 2016, 15:32

Старший син американського актора Майкла Дугласа, Камерон, котрого було засуджено за торгівлю наркотиками, вийшов на волю. Він провів за ґратами майже 7 років.

37-річний Дуглас-молодший мав вийти достроково навесні 2017-го року, проте радісна подія сталася ще раніше, ніж очікували.

Про це дізналося видання "New York Post".

Зараз Камерон перебуває у спеціальному гуртожитку для щойно звільнених, що робиться для кращої соціальної адаптації. Майклів речник поки не дав коментарів щодо цього.


71-річний Дуглас дочекався сина з тюрми

Подейкують, тепер у планах в сина зірки почати писати книгу, про те, як із успішного нащадка голлівудської династії він став злочинцем, замкненим в одиночній камері.

"Камерон розкаже про те, як непросто йому було бути сином та онуком голлівудських ікон, про неправильні рішення, які привели його до буцегарні, а потім до одиночного ув’язнення. Після свого виходу він поводиться тихо і планує побути з батьком і матір'ю. Він вірить, що це – новий початок та шанс на нове життя", - зазначив інформатор.

Нагадаємо, Камерона Дугласа засудили до 5 років ув’язнення, проте після того, як у камері молодика знову знайшли наркотики, йому додали ще 4 з половиною.

Увесь цей час близькі – мати, батько та мачуха, Кетрін Зета-Джонс, підтримували Камерона та чекали на нього. Майкл не переставав їздити на побачення до сина навіть тоді, коли лікувався від раку.

Тему несправедливості сучасної пенітенціарної системи та порушення прав в’язнів Дуглас публічно підняв у своїй промові на церемонії "Еммі" в 2013-му році.

Фото з Facebook Майкла Дугласа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів