Джолі й Пітт домовилися засекретити інформацію про дітей

5 січня 2017, 14:49

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі погодилася із пропозицією свого чоловіка Бреда Пітта засекретити судові записи, які стосуються їхніх дітей.

Про те, що зірки дійшли згоди в цьому питанні, пише "People".

Як відомо, раніше 53-річний Пітт попросив Верховний суд Лос-Анджелеса закрити всі записи про їхніх з Джолі шістьох дітей.

Тоді ж актор звинуватив Анджеліну у навмисному розголошенні приватної інформації, яка може нашкодити нащадкам.


Джолі й Пітт домовилися не робити інформацію про приватне життя дітей публічною

41-річна Джолі погодилася надалі засекречувати папери про дітей. Щоправда, кажуть, актриса не втратила можливості штурхнути чоловіка.

Зокрема, у Анджеліни заявили, що Пітт так прагнув закрити приватну інформацію від публіки, бо "боїться, що усі дізнаються правду".

"Незважаючи на те, що в його поведінці не знайшли нічого кримінального, та це ще не означає, що він не зробив нічого поганого. Діти травмовані. Мама захищає дітей, не показуючи, що насправді сталося на цьому літаку. Її (Джолі) інтереси не змінилися: все для захисту здоров'я і безпеки дітей", - наголосили в оточенні актриси.

Нагадаємо, наразі тимчасова фізична опіка над дітьми належить Анджеліні. А Бред може бачитися з Паском, Меддоксом, Шайлою, Захарою, Вів'єн і Ноксом лише у присутності психолога.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів