Періс Джексон розказала глянцю про свої плани щодо музики

22 лютого 2017, 12:58

Єдина донька поп-короля Майкла Джексона, 18-річна Періс з'явилася в гламурному образі на обкладинці глянцю та заявила, що не збирається робити музичну кар’єру.

Але пісні дівчина пише, і надихає її покійний тато.

Про це повідомляє "US Magazine" із посиланням на інтерв’ю Періс "CR Fashion Book".

"Я пишу музику для себе. Для мене це спосіб витягати все з себе на поверхню. Це не те, у чому я бачу себе в плані кар’єри. У моїй сім'ї дуже багато прекрасних артистів. Якби це стало для мене кар’єрою, змінилося б те, як я відчуваю музику, а я не хочу, щоби це сталося", - пояснила Джексон.


Періс Джексон не збирається ставати співачкою

Періс більше цікавить акторство та модельний бізнес. А музику вона воліє залишити своїм хобі.

"Іноді я їду в машині та придумую якісь рядки, записую їх, а пізніше, можливо, кладу їх на мелодію", - поділилася Джексон.

Свій музичний стиль донька Джексона описує як різновид фолку, суміш "The Lumineers" із Джонні Кешем. А її тексти складаються з метафор.

"Твої крижані слова, ніби кістляві пальці скелета на моїй шиї", - процитувала дівчина одне зі своїх творінь.

"Я сказала б, що 99% мого натхнення йде від нього (батька), бо він завжди був моїм світом. Він – моє коріння", - зізналася Періс.

Між іншим, інтерв’юером Джексон став режисер Лі Деніелс – той самий, котрий незабаром зніме її в серіалі.

До слова, в своєму Instagram Періс розмістила зворушливе привітання з 15-річчям своєму молодшому братові Біджі та виклала їхнє спільне дитяче фото.

Періс і Біджі Джексони

"Моєму маленькому чоловікові сьогодні 15, бляха, ти пригальмуй, я хочу, щоби ти назавжди лишався малюком. Цей маленький чувак - один із найсильніших, найрозумніших та найцілеспрямованіших людей, яких я знаю, бачити, як ти дорослішаєш і поступово перетворюєшся на чоловіка - це дуже жахає, але, якщо чесно, я й висловити не можу, як я цим пишаюся. Дуже тебе люблю, Б.", - написала дівчина.

Як відомо, при народження молодший Майклів син отримав ім'я Принц Майкл Джексон ІІ, але в родині прижилося прізвисько - Бланкіт. У 13 років хлопчик вирішив змінити ім'я на Біджі.

Фото з Instagram, з фотоблогу Періс Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів