Зірка "Друзів" Метью Перрі побив Джастіна Трюдо

16 березня 2017, 17:56

Американський актор Метью Перрі згадав, як одного разу набив Джастіна Трюдо. Щоправда, було це задовго до того як перший став зіркою серіалу "Друзі", а другий – прем’єр-міністром Канади.

Метью і Джастін тоді навчалися в п’ятому класі.

Своє зізнання Перрі зробив у ток-шоу Джиммі Кіммела, пише "Harper's Bazaar".

"У мене є про нього історія, якою я не пишаюся. Мені нагадав про це мій друг, який теж учився з нами у п’ятому класі, ми з ним набили Джастіна Трюдо. Обоє його набили", - розказав 47-річний актор, чия мати працювала прес-секретарем у батька Джастіна, прем’єра Канади П'єра Трюдо.


Маленький Метью колись побив маленького Джастіна

"Я не знаю, чому… Гадаю, він був успішний у спорті. Тож це була щира заздрість. Ми його побили… Його тато був прем’єром, але не думаю, що це була причина, чому ми його набили. Гадаю, він був єдиною дитиною, яку нам було по силах набити", - додав Метью.

Перрі підкреслив, що не вихваляється своїм вчинком, і що він тоді був "малим дурнем". Актор навіть додав, що був момент, коли він хотів обернути колотнечу на "любовну гру", бо Трюдо вже тоді був дуже симпатичним.

Як жартома зазначив Метью, імовірно, той інцидент став доленосним для Джастіна, дав йому мотивацію для того, щоби піднятися над своїми кривдниками, і йому це вдалося.

На запитання, чи підтримує він зв'язок із колишнім шкільним товаришем, актор відказав, що йому досі соромно, і він не хоче про це думати.

Нагадаємо, якраз нещодавно Інтернет милувався фотографіями молодесенького Джастіна Трюдо.

Фото з Twitter Перрі і Трюдо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів