"Можемо робити це годинами": POSITIFF про те, як проводить час із коханою та чому досі її приховує

22 квітня, 15:30

Музикант POSITIFF (Олексій Завгородній), у якого ще перед початком повномасштабної війни зав'язалися стосунки з дівчиною, досі не розсекретив, хто вона така.

34-річний молодик розповів, чому воліє поки тримати особисте в таємниці та як вони з його половинкою зазвичай проводять час разом.

Подейкують, загадкова дама серця Завгороднього - це танцівниця Юлія Сахневич

Подейкують, загадкова дама серця Завгороднього - це танцівниця Юлія Сахневич

Виявляється, особу загадкової подруги Олексія шанувальники могли дізнатися ще в лютому, але артист передумав.


"Я дуже сильно це хотів зробити на День Святого Валентина, бо людині, моїй другій половинці це важливо. А потім я сказав: "Давай не будемо". Бо дуже багато інших новин якихось, десь приємніших, десь неприємні, і я дуже хочу це правильно зробити, - пояснив він у інтерв'ю телеканалові "ДІМ".

"Ми не ховаємось! Спокійно виходимо в місто та гуляємо. Іноді, коли нас впізнають, то я починаю закриватись, і ми йдемо кудись в інше місце. Але взагалі любимо прогулянки. Особливо вечірні!", - поділився Завгородній за лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу "єПитання" (Новий канал).

У 2021-му артист розлучився з дружиною, дизайнеркою Анною Андрійчук

У 2021-му артист розлучився з дружиною, дизайнеркою Анною Андрійчук

"Я дуже втомлююсь від великої кількості спілкування з різними людьми щодня. Тому найчастіше, коли приходжу додому, ми з коханою просто мовчимо й залипаємо в серіали та фільми. Або ще любимо пограти у play station. А коли нам хочеться поспілкуватися, то можемо робити це годинами", - розповів музикант.

"Окрема традиція – кулінарія. У нашій парі я – шеф, а кохана – сушеф. Ми разом на кухні: я готую, а дівчина допомагає прибирати. Бо я дуже неохайний кухар (сміється). Зазвичай ідемо разом у супермаркет, і по ходу справи я вигадую, що приготувати. Буває, можу побачити красивий томат і одразу придумати, що з ним зробити. Або цікавий сир, навколо якого будується ідея майбутньої страви", - похвалився POSITIFF.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів