Ешлі Грем розказала, як балакає зі своїми стегнами та пузцем

17 березня 2017, 16:40

Американська зірка плюс-сайз Ешлі Грем вважає, що суспільство повинне мати більше таких рольових моделей, як вона, щоби жінки нарешті перестали жахатися власного целюліту або попи не того розміру.

У самої Ешлі теж бувають моменти сумнівів у своїй красі, і її свого часу через її вагу кидали хлопці.

Про це 29-річна Грем розповіла на прес-конференції під час благодійного заходу, пише "People".

Ешлі Грем поділилася власним досвідом спілкування з фетхейтерами

Зі слів зірки, юні дівчата часто жаліються їй на те, як їх цькують через зовнішність, що не відповідає стандартам. І Ешлі їх прекрасно розуміє.


"Насправді мене ніщо не дивує. Я переживала точнісінько те саме, що переживають вони. Переживала муку обзивань. Переживала муку, коли бойфренди поривали зі мною, бо боялися, що з часом я стану надто жирна. Це один і той самий цикл, не має значення, в якому поколінні ми живемо. Кожна дитина пройде через те саме", - запевнила вона.

Хлопці кидали Ешлі через її нестандартні форми

У самої Грем є власний метод відновлення самооцінки, коли вона перестає подобатися собі в дзеркалі.

"Іноді я прокидаюся і думаю: "Я – найжирніша жінка у світі". Але все залежить від того, як ти даси цьому раду, щойно прокинулася. Я дивлюся у дзеркало і проказую мої позитивні твердження. У мене вони прості. "Ти зухвала. Ти неймовірна і прекрасна." А тоді, якщо моє пузце в цей дунь дуже надуте, я кажу: "Пузце, ти гарненьке"… А якщо стегна здаються завеликими, то кажу: "Я й вас люблю, стегна", - поділилася Ешлі.

В Ешлі бувають моменти, коли вона здається собі найтовстішою в світі

На думку Грем, її кар’єра – це доказ того, як буквально на очах змінюється одна індустрія. Адже нещодавно складно було уявити таку жінку, як вона, на обкладинці "Vogue".

"Треба, щоби було більше рольових моделей, більше жінок, які казатимуть: "Так, у мене є целюліт. Так, навіть на руках, не лише на ногах. Моя дупа справді химерної форми, але знаєте, що, я все одно збираюся нею потрусити", - заявила модель.

Нагадаємо, сама Ешлі не боїться показувати свій целюліт без жодних фільтрів.

Фото з Instagram Грем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів