Екс-"Spice Girls" Мел Бі звинуватила чоловіка у побиттях: Я боюся за своє життя

4 квітня 2017, 12:10

Британська співачка Мелані Белафонте, також відома як Мел Бі зі "Spice Girls", розкрила причини свого розлучення з чоловіком Стівеном.

Він роками бив та знущався з неї. І тепер Мел боїться за своє життя та життя своїх дітей.

Про пекло, що ховалося за фасадом благополучного шлюбу, артистка розповіла у своїй заяві до суду.

Про це пише "TMZ".


Мел Бі звинуватила свого чоловіка Стівена у насильстві

За словами Мелані, щоразу, як вона досягала успіху в своїй кар’єрі, Стівен лупцював її, щоби показати, "хто головний". Один із інцидентів, про які розповідає зірка, стався ще в 2007-му році. Тоді Белафонте душив її та бив об двері.

У липні 2012-му, вирішивши, що Мел фліртує зі своїм колегою, Стівен розбив їй кулаком губу. В серпні того ж року, за день до того, як екс-"перчинка" мала виступати на церемонії закриття Олімпійських ігор у Лондоні, він ударив її та жбурнув об килим, через що вона зчесала обличчя. Стівен змусив дружину написати в Twitter, що це вона сама впала через високі підбори "лабутенів".

У 2014-му році, перебуваючи в стані "емоційного та фізичного виснаження", Мелані випила цілу пляшечку аспірину. Коли ж жінці стало зле, Стівен не давав їй викликати швидку, замкнувши її в спальні.

"Він сказав мені: "Здохни, суко!", - пригадала Мел Бі.

Белафонте 10 років бив дружину та знущався з неї

Як відомо, тоді артистку все ж госпіталізували. Але Стівен публічно заявив, що не чіпав дружину й пальцем, що врешті підтвердила й сама Мел, ще й запостивши серію ідилічних сімейних світлин.

За словами Мелані, Стівен зраджував її, більше того, силував її до сексу втрьох. Від чоловіка завагітніла няня, і він змусив ту до аборту, розплатившись із нею за "додаткові послуги" грошима дружини.

Белафонте шантажував дружину інтимним відео з нею, погрожуючи оприлюднити його.

Як зізналася співачка, вона неодноразово намагалася піти від чоловіка.

Мелані отримала охоронний судовий ордер

"Він погрожував мені насильством, погрожував зруйнувати моє життя в усіх можливих сенсах… зруйнувати мою кар'єру та забрати в мене дітей", - заявила артистка.

Мелані Белафонте заявила, що Стівен незаконно зберігає пістолет "Magnum". Після того, як факт наявності в чоловіка зброї підтвердив і його брат, у помешканні Белафонте поліція провела обшук. Проте пістолета так і не знайшли.

3-го квітня суд видав ордер, який забороняє Стівенові наближатися до Мел Бі та дочок або з'являтися у їхньому сімейному будинку.

Як відомо, у подружжя є спільна 5-річна донька Медісон. А в Мелані є ще дві старші дівчинки: 17-річна Фенікс і 9-річна Енджел.

Нагадаємо, у паперах на розлучення, що їх подала Мел Бі, вона вказала дату фактичного розставання зі Стівеном ще 28-е грудня. Однак іще в лютому артистка постила в Instagram фото зі своїм "миленьким засранцем".

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів