Принц Гаррі може породичатися з "Гітлером"

28 квітня 2017, 10:44

У дівчини британського принца Гаррі, акторки Меган Маркл знайшлася родичка, котра навряд чи впишеться у королівську родину Великобританії, якщо ці двоє одружаться.

18-річна племінниця Меган, така собі Ноель Расмуссен – прихильниця нацизму та сатанізму. "Цяця-дівчинка" навіть змінила своє прізвище на Гітлер.

Про неї розповідає "Radar Online".

У дівчини принца Гаррі знайшлася "проблемна" родичка

Видання отримало листи та малюнки Ноель – зі свастиками, привітанням із днем народження Гітлера та закликами вступати у нацистську організацію. Підписується дівчина як Ноель Гітлер.


Зі слів джерела, уся кімната Ноель прикрашена нацистською символікою. І її мама, зведена сестра Маркл нічого не може вдіяти з цими захопленнями доньки.

Також журналісти отримали лист від Ноель, адресований прямісінько Сатані. У ньому вона пропонує продати свою душу, але за це хоче, щоби її дівчина кохала її довіку.

Ось такі милі картинки малює племінниця Меган

І це ще не все: юна Ноель написала й рекомендацію для тих, хто хоче скоїти вбивство та не попастися. Зокрема вона радить не використовувати кредитну картку, "щоби копи не вхопили за дупу, хоча бісити копів – це весело". Мила дівчина навчає своїх читачів, як змайструвати вибуховий пристрій, як правильно перерізати комусь горлянку чи сухожилля.

"Для Гаррі це може стати переламним моментом. Після такого йому в жодному разі не можна, щоби його асоціювали з родиною Меган. Це викликає надзвичайно велику тривогу та ставить під загрозу їхні стосунки!", - повідомило джерело у палаці.

Тим часом видання нагадує, свого часу й сам принц Гаррі опинився в центрі "нацистського" скандалу. У 2005-му році на костюмовану вечірку на честь дня народження свого друга онук королеви Єлизавети додумався прийти з пов'язкою зі свастикою на руці. Тоді принцу довелося публічно перепросити за свою витівку.

"Нацист Гаррі" в 2005-му році красувався на перших шпальтах світових ЗМІ

Нагадаємо, подейкують, стосунки принца Гаррі з Меган Маркл категорично не схвалює його батько Чарльз. Адже, по-перше – вона акторка та знімалася у відвертих сценах, по-друге, їхні з Гаррі діти були б на чверть афроамериканцями.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу, з сайту "Radar Online", обкладинка "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів