Бойфренд Дженніфер Лопес "секситься" з іншою жінкою - ЗМІ

8 червня 2017, 10:21

Схоже, любовна ідилія між американською співачкою й актрисою Дженніфер Лопес і зіркою бейсболу Алексом Родрігесом добігла кінця. У стосунки пари втрутилася третя сторона.

Фітнес-модель Лорен Хантер запевняє, що вона вже давно є коханкою спортсмена. І навіть роман із Джей Ло не став на заваді їхньому сексуальному зв'язку. Мовляв, зустрічаюсь із Лопес Родрігес продовжує "секситися" із Лорен - обмінюватися з нею інтимними фотографіями й влаштовувати секс по телефону.

Про це, а також про подробиці їхніх секс-утіх і його пеніс, Хантер у фарбах повідала журналістам, пише Page Six та Radar Online.

Фітнес-модель почала зустрічатися з Алексом ще в 2011-му році, коли він саме був у стосунках з актрисою Камерон Діаз. Відтоді Родрігес і Хантер буцімто не припиняють свій палкий роман. Зокрема, жінка запевняє, що бойфренд Лопес регулярно телефонує їй.


"Ми знову почали спілкуватися у FaceTiming три або чотири рази на день, і я надсилаю йому відверті повідомлення і фотографії", - заявила Лорен.

"Дженніфер буде шокована. Вона була б ідіоткою, якби повірила, що він буде їй вірний!" - наголосила вона.

Невже Родрігес зраджує Лопес?

Жінка повідала, що 10-го травня Родрігес попросив в неї фотографії, а на наступний день попрохав відправити відео того, як вона займається сексом.

Хантер вважає, що Лопес просто не приваблює бейсболіста так, як вона.

"Я не думаю, що він має сексуальний потяг до неї. У ліжку з Джей Ло він, ймовірно, уявляє мене. Він любить, щоб я завжди носила підбори, білизну і одягалася як школярка. Все, що я хотіла б зробити з ним, я б не стала робити з кимось іншим", - стверджує Лорен.

Фітнес-краля розповіла й про те, що в 2011-му році Родрігес заплатив їй 20 тисяч доларів за те, що вона погодиться на секс утрьох:

"Його найбільший фетиш вуайєризм. Йому подобається бачити як я отримую задоволення, ніж він сам отримуватиме задоволення".

"Секс із ним не м'який і ніжний, він грубий. Він гарний у ліжку; він обрізаний! Я не думаю, що він коли-небудь когось покохає", - додала вона.

Наостанок Хантер застерегла Лопес: "Ніколи не виходь за нього заміж!".

Нагадаємо, останнім часом Джей Ло показує романтичні фото з Родрігесом. Подейкують, що співачка навіть готова зв'язати зі спортсменом життя.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів