Джулія Робертс про чоловіка: Він робить моє життя моїм життям

3 жовтня 2017, 16:57

Схоже, американська акторка Джулія Робертс укотре розвіяла чутки про крах свого шлюбу з кінооператором Денні Модером, запевнивши, що саме він – її людина, котра змушує її сяяти.

Про це та про свої будні домогосподарки і мами "Кралечка" розказала в інтерв’ю для листопадового номеру британського Harper's Bazaar.

Зі слів Робертс, до зустрічі з Денні своїм головним пріоритетом була вона сама, "егоїстична, розпещена мала, пурхала собі, знімаючись у фільмах". А потім усе змінилося.

"Це була зустріч із Денні… те, що я знайшла мою людину. Коли я думаю про те, що робить моє життя моїм життям, надає йому сенс і просто сяє всередині мене, це він. У мене все йде від цього", - поділилася Джулія.


Як зізналася акторка, працювати з ним на знімальному майданчику – це для неї і втіха, і жах, бо Денні – якраз та людина, на котру їй хочеться справити найкраще враження.

Джулія з молодості була дуже перебірливою щодо ролей, адже була "розпещена" попередніми хорошими роботами. Нині теж має великі паузи і присвячує себе родині.

"Якби сьогодні я не сиділа тут, я їхала б зараз виділеною смугою для машин із пасажирами, везучи моїх дітей до школи", - зазначила вона.

50-річчя, яке вона святкуватиме наприкінці жовтня, Робертс не лякає.

"Надто багато думати й обмірковувати – це мене втомлює. Бо ми ж усе одно рухаємося вперед, чи не так?", - сказала вона.

Нагадаємо, нещодавно Джулію Робертс проголосили найвродливішою жінкою на планеті.

Фото з Instagram Harper's Bazaar

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів