Бадоєва подражнилася щоденним поїданням пасти й піци без шкоди для фігури

19 січня 2018, 13:32

Схоже, у телезірки Жанни Бадоєвої тепер побільшає хейтерів серед жінок. Адже екс-дружина кліпмейкера Алана Бадоєва володіє суперсилою, про яку мріє, мабуть, кожна: щодня їсти смачну піцу та пасту і при цьому не гладшати.

Про свій раціон, який викликає заздрість, вона написала в Instagram.

"Камінг-аут" від Бадоєвої: вона щодня їсть пасту і піцу, але не гладшає

"Мене ви часто питаєте: як ти їси пасту і піцу в Італії та не гладшаєш?) Ось так, приблизно як на фото)))) Я не знаю, в чому секрет, але раніше я дійсно не могла собі дозволити так насолоджуватися і пастою, і піцою... Щось є в повітрі Італії, є якийсь секрет, але ми його не знаємо! Просто їмо її щодня і щасливі", - запевнила 41-річна Жанна.

Меня вы часто спрашиваете: как тв ешь пасту и пиццу в Италии и не поправляешься?) вот так, приблизительно как на фото)))) я не знаю в чем секрет, но раньше я и правда не могла себе позволить так наслаждаться и пастой и пиццей... что то есть в воздухе Италии, есть какой то секрет, но мы его не знаем! Просто едим ее каждый день и счастливы) я , конечно, не за « пережор» но отказывать в удовольствии себе не в моих правилах! Еда для меня огромное удовольствие, но есть условие: она должна быть свежая, не жирная, красивая, много овощей и сыра, легкая( но сытная) и должно хотеться ее ещё потом))) всем приятного аппетита! В Италии только недавно начался ужин🤣🤣🤣🤣🤣 и думаю салатиком из трав не обойтись🤣🤣🤣🤣

Публикация от Zhanna Badoeva - Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva) Янв 18, 2018 at 10:31 PST

"Я, звісно, не за "пережер", але відмовляти собі в задоволенні не моїх правилах! Їжа для мене величезне задоволення, але є умова: вона має бути свіжа, не жирна, красива, багато овочів і сиру, легка (але ситна), і має хотітися її ще потім))) Усім смачного! В Італії лише нещодавно почалася вечеря 🤣🤣🤣🤣🤣, і думаю, салатиком із трав не обійтися🤣🤣🤣🤣", - подражнилася вона.


Наступним дописом Жанна "добила" своїх підписників, запитавши їхньої думки, що б їй таке з'їсти на сніданок: щось солодке чи бутербродик-трамедзіні.

Нагадаємо, Бадоєва товаришує не лише зі смачною їжею, а й зі спортом. Кардіо-тренування в неї дуже веселі.

Фото з Instagram Бадоєвої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів