зірковий факап-стендап

Баляндраси

Трінчер помилувалася собою у леопардовому спідньому та пояснила, чому не планує будувати стосунки

15 липня, 11:30
Трінчер у леопардовому спідньому
Анна Трінчер пригадала, чого її не навчив тато, та пояснила, чому не планує вступати у стосунки

Співачка Анна Трінчер, яка у листопаді 2023 оголосила про розлучення, поміркувала про ролі, в яких перебувала впродовж свого життя.

Для привернення уваги виконавиця також запостила фото у леопардовому спідньому. Таке саме у неї стоїть на заставці смартфону.

"Я завжди була чиясь. Донька, дівчина, дружина і не мала жодного періоду в своєму житті, коли належала собі, коли була сама з собою. Коли дізнавалась, а яка я? А чого я хочу? Які у мене принципи, на що я здатна… і от я в цьому періоді вже 9 місяців.

На жаль, тато в дитинстві не показав мені приклад, як до мене треба ставитись. Я не чула від нього компліментів, не згадую турботу про мене маленьку, а будь яке виховання сводилось до "я тобі куплю цю іграшку, а ти пообіцяй слухатись мене". З дитинства мене виховували як артиста, тому ролі батьків - змістились на роль продюсера. Я не жаліюся, це констатація факту, яка має вплив на моє сьогодні", - розповіла Трінчер.


Трінчер у леопардовому спідньому

Найближчим часом співачка не планує будувати стосунки з чоловіками

"Бігаючи від себе самої і від своїх думок, я з одних стосунків заходила в інші, і в цьому немає щастя, я впевнилась. Я працюю зараз над собою, працюю над опорою на себе, я полюбила себе і стала для себе цікавою. Зараз я живу життя, де до: я не могла знаходитись на самоті, мені завжди потрібні були люди. І після: я для себе найкраща, найрідніша і найулюбленіша людина. Де я для себе друг, кєнт, порадник, мама, дитина, де в якій би ситуації я не знаходилась і як би важко мені не було, я кажу: "я у себе є, і я вигрібу", - запевнила Трінчер.

Трінчер показала тіло крупним планом

До речі, знайти опору в собі Анні допоміг спорт

Співачка Анна Трінчер посвітила пресом у спідньому

Багато людей бояться ставити свої фото на головний екран телефону, але не Анна

Нагадаємо, раніше Трінчер розповідала про шлюбний контракт з ексом та якого чоловіка бачить поряд із собою в майбутньому.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів