"Було багато снів": Мілевський уперше розказав про своє 6-денне перебування у комі

2 березня, 16:57

Колишній футболіст збірної України та ФК "Динамо" Артем Мілевський вперше заговорив про своє перебування в комі у вересні, яке, як повідомив тоді його товариш Олександр Алієв, було спричинене алкогольною залежністю. Як зізнався Артем, цей стан тривав 6 днів.

Про це він розповів на подкасті блогеру Олександру Волошину.

За словами 39-річного Артема, лікарі ввели його у штучну кому.

"З чого все почалося — ми дивилися футбол. Це був "Реал Мадрид"-"Уніон Берлін", це Ліга чемпіонів восени була. Я як зазвичай у той час дав джазу, потягував ром. Ми з Серьогою (знайомий футболіста, - ред.) поспорили, умовно коли вже закінчувалася гра", - розповів Мілевський.


Артем зазначив, що не збирався розповідати про кому, і не знає навіщо про це у ЗМІ заговорив Алієв

Артем зазначив, що не збирався розповідати про кому, і не знає навіщо про це у ЗМІ заговорив Алієв

Він додав, що його товариш умовляв його поїхати до лікарні, втім сам Артем був проти такої ідеї. Тому друзі вигадали спір - якщо виграє "Реал", то він погодиться і поїде прокрапатися.

"Реал виграє, ми збираємо речі і викликаємо швидку. Приїжджаємо, я собі думаю, що зараз прокапаємося і додому знову", - сказав Артем.

Але склалося так, що лікарі наполягли на тому, аби він залишився у лікарні на кілька днів.

"Ну я знову думаю, залишусь собі на день-два, зроблю всі процедури. І все, я вільний, буду гуляти тако нормально. Повернуся одразу живчиком. В результаті я засинаю під крапельницею", - додає колишній футболіст.

За його словами, він заснув і прокинувся через шість днів.

"Коли я прокинувся, то перше моє враження було... ну я бачив багато снів, тобто одна ситуація, друга, уривками. Я думав, що мені дали якесь снодійне і я поспав годин 20, ну 24. І коли я прокидаюсь ввесь у дротах, пацани кажуть, що я спав шість днів. Лікарі ввели мене у штучну кому", - заявив Мілевський.

До речі, як пише видання Sport.ua, після лікування Тьома скинув 20 кілограмів та кинув пити.

Нагадаємо, Артем Мілевський на початку повномасштабної війни посварився з колишньою співачкою та волонтеркою Дашею Астаф'євою. Вона заявила, що ексгравець "Динамо" прийшов з перегаром й вимагав безкоштовний суп. Алієв тоді звинуватив Дашу у піарі.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів