Батьки Кейт Міддлтон потонули у боргах - ЗМІ

7 квітня, 15:33

Батьки принцеси Вельської Кейт Міддлтон, Керол та Майкл загрузнули у боргах. Її родина винна кредиторам мільйони фунтів стерлінгів.

Про це пише Us Weekly.

Зазначається, що компанія Керол та Майкла "The Party Pieces Company" перебуває у складному становищі, бо зазнала чималих збитків під час пандемії коронавірусу. Коли з компанії пішли двоє найбільших інвесторів, пара позичила у кредиторів 2,6 мільйона фунтів стерлінгів, намагаючись врятувати ситуацію.

Однак бізнес врятувати не вдалося, тож батьки принцеси запустили процедуру банкрутства. Згідно з інформацією, 69-річна Керол не може розрахуватися "з витратами фірми на банкрутство в розмірі 260 000 фунтів стерлінгів (понад 329 000 доларів США) для свого бізнесу".


Однак мати Міддлтон не хоче, аби її донька знала про проблеми із неспроможністю виплатити борги, а зосередилася на своєму одужанні.

Керол та Майкл Міддлтони
Керол та Майкл Міддлтони
Фото Getty Images

"Керол відчайдушно намагається зосередити Кейт на її одужанні. Це дуже тривожний час для сім'ї, але вони не чекають допомоги від своїх дітей й не хочуть, щоб вони хвилювалися", - сказало джерело.

Зі слів інсайдера при Кетрін заборонено говорити про проблеми у бізнесі, аби вона максимально була зосереджена на своєму здоров'ї.

"Керол зробить усе можливе, аби її донька не переживала стрес, оскільки проходить курс хіміотерапії. Зараз руйнівний час для родини, але Керол найбільше турбується про благополуччя доньки", - сказав королівський коментатор Афуа Хаган.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак й вона проходить курс хіміотерапії.

Як відомо, перед тим палац повідомляв, що Кейт успішно відновлюється після операції й планувала повернутися до виконання королівських обов'язків після Великодня.

До слова, навколо зникнення Кейт з публіки почали ширитися теорії про пластику, розлучення та коханок.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів