Щось пішло не так: ЗМІ оприлюднили (невтішну) звітність благодійного фонду принца Гаррі та Меган

13 грудня 2023, 13:30

Схоже, справи в благодійного фонду Archewell, що його декілька років тому заснували герцог та герцогиня Сассекські Гаррі й Меган, ідуть не надто добре.

Судячи зі звітності організації, бажаючих вносити щедрі пожертви поменшало. А от зарплатня керівника, що цікаво, суттєво виросла.

Про це пише Daily Mail.

Подейкують, у 2021-му році найбільше грошей фонду Меган та Гаррі дала Опра Вінфрі. А в 2022-му настільки щедрих добродіїв не знайшлося

Подейкують, у 2021-му році найбільше грошей фонду Меган та Гаррі дала Опра Вінфрі. А в 2022-му настільки щедрих добродіїв не знайшлося

Фото Getty Images

За 2022-ий рік Archewell отримав лише 2 мільйони доларів, на 11 мільйонів менше, ніж за попередній.

Причому витрати фонду за 2022-ий склали 2,67 мільйона. Зокрема фінансова скрута аж ніяк не спіткала його керівника Ніколаса Холта, чия зарплатня зросла на вражаючі 280% та склала понад 227 тисяч доларів на рік плюс бонус у 20 тисяч.

Щоправда, зазначається, що Холт почав працювати всередині 2021. Цим може пояснюватися його порівняно скромний заробіток.

Нагадаємо, Гаррі та Меган зарплатні за роботу в фонді не отримують. Щоправда, і не перепрацьовують: витрачають на нього одну годину на тиждень.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів