"Два роки просила картоплю фрі": Спірз показалася голою на пляжі та розповіла про сувору дієту, на якій тримав її батько

27 жовтня 2023, 11:00

Американська попдіва Брітні Спірз продовжує дивувати підписників власною поведінкою у соцмережах. Цього разу співачка показалася повністю голою на пляжному фото і закрила до нього коментарі.

41-річна Брітні ніяк не підписувала знімок, на якому стоїть дупцею до камери. Хто її знімав - невідомо, але, судячи з зображення на тіні, це був чоловік.

Брітні постійно оголюється у мережі, але зазвичай на ній є хоча б спіднє

Брітні постійно оголюється у мережі, але зазвичай на ній є хоча б спіднє

Крім того, Daily Mail оприлюднило черговий шматок мемуарів Спірз "Жінка в мені", в якому йдеться про сувори дієту, до якої артистку змушував її батько Джеймі Спірз.


Брітні стверджує, що два роки майже нічого не їла, крім курки і консервованих овочів.

За її словами, вона благала про гамбургер та морозиво, але їй постійно відмовляли через суворі накази її батька.

Раніше Спірз вже казала, що тато неодноразово говорив їй, що вона виглядає товстою. І оскільки вона не могла їсти те, що хоче, вона більше не відчувала, що це її тіло.

"Мені було страшно. Скажу чесно, я була, бл*дь, жалюгідною. Тож протягом двох років я майже нічого не їла, крім курки та консервованих овочів. Два роки — це довгий термін як для того, щоб не мати можливості їсти те, що хочеться, особливо коли твоє тіло і душа заробляють гроші, на які всі живуть", — зазначила Брітні у мемуарах.

"Два роки просила картоплю фрі, а мені казали "ні". Я вважаю це таким принизливим", - обурилася Спірз.

У серпні чоловік Брітні, Сем Асгарі подав на розлучення. Співачка досі ніяк не коментувала цей факт

У серпні чоловік Брітні, Сем Асгарі подав на розлучення. Співачка досі ніяк не коментувала цей факт

Однак, незважаючи на дієту і заняття спортом, тоді Брітні все одно набрала вагу.

"Хоча я не їла багато, він (батько - ред.) змусив мене почуватися такою потворною та недостатньо хорошою", - зізналася вона.

Спірз також зауважила, що вона була єдиною в родині, хто вважав "обурливим" те, що її споживання їжі настільки суворо контролювали.

"Моя сім’я залишалася в Дестіні, гарному пляжному містечку у Флориді, у неймовірно красивому кондомініумі, який я купила для них, і щовечора вони їли смачну їжу, поки я голодувала й працювала", - додала вона.

Нагадаємо, також у своїх мемуарах Спірз розповіла про аборт, який зробила у стосунках з Тімберлейком, та про пиятику у 8 класі.

Як відомо, у листопаді 2021 року суд випустив Брітні з-під 13-річної опіки її батька.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів