Елтон Джон, Сара Полсон, Джоді Фостер та Синтія Ніксон: найвідоміші одностатеві пари зірок

27 лютого, 09:00

Вони кохають, є коханими і не збираються приховувати своїх других половинок. ТаблоID розкаже про зірок, які живуть у одностатевих стосунках.

Яку традицію має Елтон Джон разом зі своїм чоловіком? Де познайомилася Синтія Ніксон з коханою? Та чому Ребел Вілсон змушена була тижнями говорити по телефону до першої зустрічі з теперішньою партнеркою? Дізнайтеся деталі.

Елтон Джон та Девід Ферніш

Однією з найвідоміших одностатевих зіркових пар є тандем 76-річного музиканта Елтона Джона та 61-річного кінорежисера Девіда Ферніша. Вони познайомилися у далекому 1993 році. Невдовзі пара стала невід’ємною частиною усіх найгарячіших вечірок.

У 2005 році Джон зробив пропозицію Фернішу, а як тільки у Великій Британії дозволили укладати одностатеві шлюби, зірки офіційно узаконили свої стосунки.


До 2009 року між Елтоном та Девідом не було розмов про поповнення у родині. Але відвідавши дитячий будинок ВІЛ-позитивних дітей в Україні, вони задумалися про це. Вже наступного року у пари з’явився перший син Захарій Джексон Левон, а у 2013-му другий - Елайджа Джозеф Даніель, яких народила сурогатна матір.

Чоловіки не показують обличчя своїх дітей

Чоловіки не показують обличчя своїх дітей

Один із ритуалів, який дозволяє Елтону та Девіду підтримувати цей довготривалий союз – щотижневе надсилання записок один одному.

Джоді Фостер та Олександра Хедісон

61-річна зірка фільму "Мовчання ягнят" Джоді Фостер днями з’явилася на кінопремії SAG разом з дружиною, 54-річною фотографинею Олександрою Хедісон. Пара разом майже 10 років і не любить ділитися подробицями своїх стосунків.

Жінки разом з'являються на світських заходах

Жінки разом з'являються на світських заходах

Фото: Getty Images

Відомо, що Фостер у 2007 році здійснила камінг-аут. А Хедісон відома своїм романом із телеведучою Еллен Дедженерес. Вони у 2004 році хотіли усиновити дитину, але незадовго розійшлися.

Фостер та Хедісон побралися у 2014 році і провели надтаємне весілля. Олександра дуже активно підтримує Джоді у її акторській кар’єрі.

Еллен Дедженерес та Порша де Россі

66-річна телеведуча Еллен Дедженерес та 51-річна акторка Порша де Россі уперше зустрілися у 2001 році, але повноцінно відновили спілкування лише за три роки. Вони перетнулися на фотосесії, і в обох жінок просто перехопило подих.

Покинувши своїх партнерів, зірки швидко підтвердили роман спільними виходами на червоні хідники. Порша наголошувала, що їхні стосунки з Еллен "шанобливі, мирні та дуже люблячі". А її почуття "переважили страх бути лесбійкою".

У 2008 році пара оголосила про заручини і весілля. А за два роки Порша офіційно змінила своє ім'я, додавши прізвище Дедженерес

У 2008 році пара оголосила про заручини і весілля. А за два роки Порша офіційно змінила своє ім'я, додавши прізвище Дедженерес

Рік тому Еллен та Порша поновили свої обітниці і продовжують насолоджуватися спільним життям. Жінки віддають перевагу стилю childfree, про що зазначали раніше.

Джим Парсонс та Тодд Співак

50-річний актор серіалу "Теорія великого вибуху" Джим Парсонс цього року відзначить сьому річницю шлюбу зі своїм чоловіком Тоддом Співаком. Уперше вони зустрілися на побаченні наосліп у караоке-барі, а підтвердили свої стосунки у 2012 році.

Парсонс та Співак є захисниками молоді в ЛГБТК+ спільноті. Їм навіть дали нагороду "Натхнення" у 2013 році. Як і попередні героїні, чоловіки не задумуються про дітей. Частина їхньої родини – улюблені собаки.

Синтія Ніксон та Крістін Маріноні

Героїня Синтії Ніксон у серіалі "Секс і місто" славилася своїми романами. А от 57-річна акторка вірна своїй дружині-активістці Крістін Маріноні. Вони познайомилися у 2001 році, коли Крістін проводила акцію за зменшення кількості класів у державних школах Нью-Йорка. А заручилися у 2009 році на мітингу на підтримку одностатевих шлюбів.

До стосунків з Крістін Синтія не зустрічалася з жінкою

До стосунків з Крістін Синтія не зустрічалася з жінкою

У пари є спільний син Макс, якого народила Крістін у лютому 2011 року. Це було нелегке випробування, адже до цього жінка мала декілька викиднів. Раніше Ніксон розповідала про свого найстаршого сина Семюеля від першого шлюбу, який є відкритим трансгендером.

Сара Полсон та Холланд Тейлор

"Єдина і неповторна любов" – саме так 49-річна зірка серіалу "Американська історія жаху" Сара Полсон називає свою партнерку-колегу Холланд Тейлор. Між ними 32 роки різниці, але це не завадило у 2015-у розпочати стосунки.

Сара Полсон і Холланд Тейлор 9 років разом

Сара Полсон і Холланд Тейлор 9 років разом

Зірки почали з’являтися разом на світських заходах та кінопреміях. Сара відверто зізнавалася, що вона по-справжньому закохана. А Холланд відзначала, що відчуває себе найщасливішою людиною на землі.

Жінки офіційно заручилися на новий рік у 2019-му

Жінки офіційно заручилися на новий рік у 2019-му

"Ти важлива для мене. Ти змінила мене. Життя з тобою наповнило іншими сенсами. Дякую, що любиш мене. Я ніколи не буду колишньою", - зробила зворушливе зізнання Сара у 80-ту річницю Холланд.

Ніл Патрік та Девід Бартка

10-ту річницю шлюбу цього року відзначать 50-річний актор серіалу "Як я зустрів вашу маму" Ніл Патрік та його чоловік, професійний шеф-кухар, 48-річний Девід Бартка. Вони вважають цей крок "найкращим рішенням у житті". А почалося все з випадкової зустрічі на вулиці.

Довгий час після першого побачення вони приховували свої стосунки. Але згодом разом з’являлися на червоних хідниках. У жовтні 2010 року у пари народилися близнюки від сурогатної матері, а в одному з інтерв’ю Ніл та Девід відверто зізналися, що вже на першій зустрічі говорили про дітей.

На свята усе сімейство разом

На свята усе сімейство разом

Головний рецепт стосунків цього зіркового подружжя – почуття гумору, жарти та сміх. Девід вважає найкращим по-доброму сміятися з Ніла.

Джессі Фергюсон та Джастін Мікіта

48-річний актор "Американської сімейки" Джессі Фергюсон та його чоловік Джастін Мікіта вже понад 10 років разом. Джастін був фанатом Джессі і не пропускав жодного епізоду популярного серіалу. Одного разу вони зустрілися у спортзалі і відтоді разом.

Фергюсон освідчився Мікіті у 2012 році під час відпустки у Мексиці. За рік пара побралася у Нью-Йорку, де були легалізовані одностатеві шлюби і саме Джастін боровся за це

Фергюсон освідчився Мікіті у 2012 році під час відпустки у Мексиці. За рік пара побралася у Нью-Йорку, де були легалізовані одностатеві шлюби і саме Джастін боровся за це

Згодом їхня родина поповнилася ще на двох. У 2020 році народився син-первісток Беккет Мерсер, а за два роки Салліван Луїс. Актор зазначав, що діти завжди були у планах, але треба був час – Джастін на 10 років за нього молодший і він чекав поки той умовно наздожене його.

Ребел Вілсон та Рамона Агрума

У 2022 році 43-річна зірка "Холостячок" Ребел Вілсон зробила камінг-аут, зізнавшись про свої стосунки з Рамоною Агрума. Їхній роман розпочався по телефону – вони тижнями розмовляли до першої зустрічі, аби більше дізнатися одна про одну. А вже наступного року жінки заручилися у Діснейленді.

Пара найбільше любить подорожувати разом

Пара найбільше любить подорожувати разом

Ребел та Рамона часто разом крокують червоними хідниками, а також мають спільний бізнес – одяг для відпочинку. У 2022 році у Вілсон з’явилася донька-первісток, яку народила сурогатна матір. Агрума бере активну участь у її вихованні.

Крістен Стюарт та Ділан Меєр

На початку 2022 року 33-річна зірка "Сутінок" Крістен Стюарт оголосила про заручини зі сценаристкою Ділан Меєр. Вони познайомилися у 2013 році на знімальному майданчику і, за словами Крістен, це була "саме та людина".

Чутки про їхні стосунки почали ширитися у 2019 році, коли пару сфотографували за поцілунком у Нью-Йорку

Чутки про їхні стосунки почали ширитися у 2019 році, коли пару сфотографували за поцілунком у Нью-Йорку

У листопаді 2021 року саме Ділан першою наважилася зробити пропозицію Крістен, і це було "до біса мило". Акторка не має власних соцмереж, утім Меєр час від часу публікує їхні спільні світлини.

Раніше поцілунком відзначилася і модель Кара Делвінь разом зі своє подругою Леї Мейсон на турнірі з тенісу. А донька Джонні Деппа Лілі-Роуз позувала напів оголонею перед своєю дівчиною-реперкою Даніель Бальбуени.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів