Батько 5 дітей Торі Спеллінг відмовився віддавати їй опіку та вимагає аліментів на себе

15 травня, 17:15

Схоже, розлучення американської акторки Торі Спеллінг із чоловіком, Діном МакДермоттом обіцяє перерости в запеклу та некрасиву судову війну.

Дін, в якого з Торі є п'ятеро спільних нащадків віком від 7 до 17 років, вважає, що не він має платити телезірці подружні аліменти, а вона - йому.

Відповідний запит МакДермотт спрямував до суду, повідомляє Ace Showbiz.

До речі, 16-го травня в Спеллінг день народження. Непоганий подаруночок приготував їй екс

До речі, 16-го травня в Спеллінг день народження. Непоганий подаруночок приготував їй екс


Чоловік вимагає, щоби виплату ним подружніх аліментів Торі було зупинено. Категорично не згоден він і на варіант щодо її одноосібної фізичної опіки над нащадками, на якому наполягає 50-річна Торі.

Дін бажає, щоби фізична та юридична опіка над синами та доньками в них із колишньою була навпіл.

Нагадаємо, подружжя прожило в шлюбі 18 років. Дін оголосив про розлучення з Торі минулого літа, але офіційний хід справі пара дала лише навесні 2024-го.

Дін, у якого з Торі п'ятеро спільних дітей, зраджував її, аж гай шумів, але вона пробачала

Дін, у якого з Торі п'ятеро спільних дітей, зраджував її, аж гай шумів, але вона пробачала

Останні декілька років МакДермотт і Спеллінг не мали сексуальної близькості. За версією Діна, однією з причин було те, що дружина дозволяла їхній хатній свині спати в подружньому ліжку. Акторка це спростовує, мовляв, було такe один-єдиний раз, та й то за порадою ветеринара.

Спеллінг давно не приховує, що живе у фінансовій скруті. Батько, відомий продюсер Аарон Спеллінг лишив доньці вельми скромний спадок, і зірка серіалу "Район Беверлі-Хіллз" поступово потонула у боргах.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів