"Мене постійно про це питають": мама принцес Беатріс та Євгенії відповіла, чи збирається знову вийти за їхнього тата, з яким живе під одним дахом

19 червня, 15:15
Ексдружина принца Ендрю Сара

Герцогиня Йоркська Сара

Взаємини британського принца Ендрю та герцогині Йоркської Сари Фергюсон вельми інтригують шанувальників королівської родини вже не перший рік.

Адже батьки принцес Беатріс та Євгенії, які одружилися в 1986-му, а в 1996-му офіційно розлучилися, залишилися дуже близькими і навіть мешкають зараз під одним дахом.

Чуткам про те, що пара може вирушити до вівтаря вдруге, спробувала покласти край сама Сара, пише Daily Mail.


Мама принцес Беатріс та Євгенії

Колишня дружина принца Ендрю

"Мене постійно про це питають", - зізналася герцогиня.

"Ми щасливі так, як воно є зараз, спасибі", - відповіла вона.

Весілля принца Ендрю та Сари

23-тє липня 1986-го року, весілля Сари Маргарет Фергюсон та принца Ендрю. Вони були знайомі з дитинства

Фото Getty Images

Цікаво, що в 2014-му році Сара та Ендрю купили спільну нерухомість - шале на швейцарському гірськолижному курорті Верб'є. Це тоді назвали "сімейною інвестицією". Власне, так воно і вийшло, придбаний за 18 мільйонів фунтів стерлінгів дім пара продала в 2022-му за 19 мільйонів.

Герцогиня Сара Йоркська та її доньки

Євгенія з Беатріс уже встигли зробити Сару та Ендрю тричі бабусею та дідусем

Живуть Ендрю з Сарою, яким нині по 64 роки, в Раял-Лодж, маєтку на території Віндзорського великого парку. І хоча будівля налічує 30 кімнат, ця обставина все одно лишає простір для пікантних здогадок. Як відомо, експодружжя після смерті Єлизавети ІІ прихистило її обожнюваних песиків-коргі.

Колишня дружина принца Ендрю

Герцогиня Сара пише книжки, займається благодійністю, продюсує, з'являється на ТБ, а торік випустила подкаст. А ще вона веде Instagram

Нагадаємо, в останні роки принц Ендрю був героєм гучного секс-скандалу. Його звинувачували у сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчиною, однією з жертв сутенера-мільярдера Джеффрі Епштейна.

У 2022-му королева Єлизавета позбавила сина офіційних патронажів та військових звань. Але, подейкували, зглянулася і продовжила підтримувати непутящого сина фінансово.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів